Олена
Керуюча закладом громадського харчування (ресторан, кафе)
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 52 роки
- Місто:
- Вінниця
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3388244
Досвід роботи
Бухгалтер, заступник керівника
з 05.2011 по 02.2014
(2 роки 9 місяців)
КАФЕ «ЦЕНТР», Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов’язки:
• Ведення бухгалтерського обліку;
• Підготовка та ведення договорів поставок;
• Розробка меню;
• Калькуляція страв;
• Розробка меню для корпоративних клієнтів (банкети, фуршети, кейтерінг, презентації, весілля тощо);
• Впровадження автоматизованої системи обліку виробництва (програма R-keeper);
• Забезпечення закладу обладнанням, посудом тощо (пошук постачальників, контроль за виконанням контрактно-договірного обліку);
• Управління персоналом;
Результати:
• Запущено з «нуля» кафе «Центр»;
• Заклад виведено на точку прибутковості;
• Сформована база постійних корпоративних клієнтів;
• Впроваджена автоматизована система виробництва та обліку;
Бухгалтер - калькулятор громадського харчування
з 12.2006 по 05.2011
(4 роки 5 місяців)
РЕСТОРАН "ПРЕМ’ЄР". КТВП "ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МУЗИЧНО-ДРАМАТИЧНИЙ ТЕАТР", Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
• Ведення бухгалтерського обліку;
• Підготовка і ведення договорів поставок;
• Розробка меню;
• Калькуляція страв;
• Розробка меню для корпоративних клієнтів (банкети, фуршети, кейтерінг, презентації, весілля і т.д.);
• Впровадження автоматизованої системи обліку виробництва (програма R-keeper);
• Забезпечення підприємства обладнанням, посудом, текстилем і т.д. (Пошук постачальників, контроль за виконанням контрактно-договірного обліку);
• Управління персоналом;
Результати:
• Запущено з «нуля» ресторан «Прем'єр»;
• Ресторан виведений на точку прибутковості;
• Розроблено фірмове меню;
• Сформовано базу постійних корпоративних клієнтів;
• Впроваджено автоматизовану систему виробництва;
Освіта
ДонНУ імені Василя Стуса
Економічний, маркетинг, Вінниця
Вища, з 2016 по 2020 (3 роки 11 місяців)
СПТУ №124
Кухар, 5 розряд, Донецьк
Середня спеціальна, з 1988 по 1989 (8 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
Школа бізнес-тренерів. Тренінговий центр «Альянс», Німецьке бюро технічної допомоги (GTZ).
2009, 3 місяці
Тренінг «Ефективні засоби реклами». Тренінговий центр «Альянс», Німецьке бюро технічної допомоги (GTZ)
2009, 1 місяць
Знання і навички
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — вільно
Інші резюме цього кандидата
Донецьк
Середня спеціальна освіта · Повна зайнятість
- Помощник директора общепита, бухгалтер-калькулятор., КОММУНАЛЬНОЕ ТЕАТРАЛЬНО-ЗРЕЛИЩНОЕ ПРЕДПРИЯТИЕ «ДОНЕЦКИЙ НАЦИОНАЛЬНЫЙ АКАДЕМИЧЕСКИЙ УКРАИНСКИЙ МУЗЫКАЛЬНО-ДРАМАТИЧЕСКИЙ ТЕАТР»., 17 років 6 місяців
- Бухгалтер по учету товара, ООО «ОБЖОРА» (г. ДОНЕЦК), 10 місяців
Схожі кандидати
Керуючий, заступник, управляючий, директор, начальник, менеджер, ресторатор
Вінниця, Дніпро
,
ще 8 міст
Управляючий компанією, директор ресторану, керуючий
Вінниця, Київ, Львів
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Вінниця, Дніпро
,
ще 8 міст
Управляющий сетью ресторанов, бизнес-тренер, операционный директор
Вінниця, Дніпро
,
ще 6 міст
Менеджер ресторана, управляющий гостинично-ресторанным комплексом
30000 грн, Вінниця, Київ
,
ще 2 міста
Начальник відділу, директор з продажу, заст. директора (SMM)
Вінниця