Резюме від 30 жовтня 2016

Сергій

Фахівець з ведення програм та проектів, менеджер по роботі з клієнтами

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Камінь-Каширський
Готовий працювати:
Київ, Луцьк, Рівне, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Чернігівський національний педагогічний університет імені Т.Г. Шевченка

Навчально-науковий інститут істрії, етнології та правознавства імені О.М. Лазеравського, історія - суспільствознавство, Чернигов
Вища, з 2010 по 2015 (4 роки 9 місяців)

З 2010 по 2015 рік навчався у Чернігівському національному педагогічному університеті імені Т.Г. Шевченка де і отримав ступінь магістра. За роки навчання був учасником всеукраїнських та міжнародних наукових конференцій з історії, також є автором 4-х друкованих у фахових виданнях наукових праць.
У 2012 році очолив сектор фізичного виховання та організації здорового способу життя, що діє при студентській раді Навчально-наукового інституту історії, етнології та правознавства ім. О. М. Лазаревського ЧНПУ. З 2013 року – заступник голови Студентського парламенту університету.

Додаткова освіта та сертифікати

Варшавський університет, Варшава, Польща

З лютого 2015, 12 місяців

Знання мов

Польська — просунутий

Додаткова інформація

•З 2012 року – суддя ІІ-ї категорії Федерації волейболу України
•Переможець освітньої програми «Молодь змінить Україну 2014», в ході якої досліджував досвід Австрії у політичній, економічній, соціальній та освітній сферах.
•Член Асоціації учасників «Молодь змінить Україну», що діє за підтримки благодійного фонду Богдана Гаврилишина.
•Співучасник проекту «Школа суспільних змін», у ході якого з групою молодих бізнесменів, політиків та громадських активістів Чернігівщини досліджував досвід роботи неурядових громадських організацій у Польщі.
•Учасник антикорупційного форуму «Школа відповідального громадянина 2014» та хакатону у м. Львів, під час яких брав участь у розробленні антикорупційних схем у вищій освіті.
•У лютому 2015 року став стипендіатом річної програми «Польський Еразмус для України» у ході якої перебував на навчанні в інституті Європеїстики Варшавського університету Республіки Польща
•Досконало володію польською та російською, на достатньому рівні – німецькою та англійською мовами, останню активно вивчаю. Рідна мова – українська.
•Маю водійське посвідчення і досвід керування автомобілем.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: