Резюме від 2 серпня 2022 PRO

Юлія

Технолог молочної промисловості

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Ружин
Готовий працювати:
Вінниця, Житомир, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер проекту

з 04.2021 по 08.2021 (4 місяці)
Проектна робота, Ніжин (Харчова промисловість)

Підготовка та організація виробництва , безпосередня участь у виробництві та контроль виробництва продукції на всіх етапах відповідно до розробленої технологічної схеми

Технолог виробничого департаменту

з 02.2017 по 03.2021 (4 роки 1 місяць)
"Milkiland NV", Київ (переробка молока, виробництво молочної продукції)

- розробка нових та перевірка існуючих рецептур на продукцію;
- розробка та впровадження нових видів продукції (розрахунки від сировини до готового продукту, підбір інгредієнтів, розробка технології та процесу виробництва, підбір обладнання, розстановка персоналу, контроль за дотриманням всіх технологічних вимог в процесі виробництва, розробка нормативної документації: Технічних умов, технологічної інструкції, технологічної схеми, блок-схеми, робочих інструкцій для працівників, розробка тексту для етикеток, підбір назви продукції залежно від вимог законодавства);
- контроль за нормами витрат сировини при виробництві продукції;
- контроль якості виготовленої продукції;
- проведення дегустацій виготовленої продукції та оформлення протоколів дегустації;
- розробка нормативної документації;
- робота з етикетками (перевірка існуючих текстів та написання нових відповідно до вимог діючого законодавства),робота з штрих-кодами;
-виявлення проблем та порушень в технології виробництва продукції, у разі виробництва продукції з вадами, усунення вад, надання рекомендації при подальшому їх запобіганню;
- координування роботи виробничих підприємств;
- виїзд на підприємства для проведення контрольних виробіток, відпрацювання технології, проведення експериментальних виробництв, виявлення та усунення проблемних точок;
- у разі необхідності ( періодичне виробництво): робота безпосередньо на заводі: начальником виробництва/начальником зміни. Організація виробництва, розстановка та робота з персоналом, контроль виробицтва продукції на всіх технологічних етапах, контроль якості готової продукції.
- створення технологічних карт по виробництву продукції, дистанційний контроль по їх дотриманню;
- підбір та контроль використання заквасок та інгредієнтів ( кількість та відповідність плану використання);
- створення специфікацій на готові продукти;
- комунікація з зовнішніми лабораторіями (визначення необхідності дослідження продуктів,передача на дослідження, отримання та трактування результатів)

Майстер - технолог

з 10.2016 по 02.2017 (4 місяці)
КК "Рошен", Вінниця (Харчова промисловість)

Інженер-технолог

з 06.2016 по 10.2016 (4 місяці)
ПАТ "Золотоніський маслоробний комбінат ", Золотоноша (Молочна продукція (виробництво масложирової продукції, плавленого сиру та м"яких сирів))

Заступник директора з виробництва

з 03.2015 по 05.2016 (1 рік 2 місяці)
ДП "Ружин-молоко", Ружин (Масло, спреди, згущені продукти, сухе молоко, кисломолочні продукти)

Майстер зміни цеху по виробництву згущених продуктів та сухого молока

з 04.2014 по 03.2015 (11 місяців)
ДП "Ружин-молоко", Ружин (виробництво молочних та молочно-рослинних продуктів)

- організація та контроль виробництва сухих та згущених молочних продуктів;
- ведення табелювання працівників на зміні, формування зміни на наступний день;
- прорахунок та створення заявок на ТМЦ;
- видення технологічних журналів, внутрішньої документації.

Освіта

Национальный университет пищевых технологий

Технология молока, Киев
Вища, з 2008 по 2014 (5 років 5 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Тренинг "Бережливое производство"

2016

"Новатор" Гасіння осередку пожежі первинними засобами пожежогасіння

2016

Курс навчання Всеукраїнського форуму "Споживча довіра": "Актуальні новини законодавства України для підприємств харчової галузі.

2015

Курс навчання: Державний нагляд (контроль) за господарською діяльністю операторів ринку харчових продуктів.

2015

Курс навчання Всеукраїнського форуму "Споживча довіра": Відповідність регламентам ЄС та перспективи виходу на європейський ринок

2015

Навчання: Виробництво молочних та молоковмісних продуктів: технології,інгредієнти,обладнання, нормативна база, проблеми якості.

2015

Курс:Система менеджменту безпечності відповідно до вимог ISO 22000,FSSC 22000,BRS,IFS:розробка, впровадження та удосконалення.

2015

Проведення внутрішнього аудиту системи менеджменту безпечності харчових продуктів згідно з ISO 19011

2015

Тренінг :Надання першої долікарської допомоги потерпілим у разі нещасного випадку

2016

Перепідготовка за програмою "Технологія виробництва кондитерських виробів.Характеристика та умови зберігання сировини та гот.пр"

2016

Курси сироваріння

2021

Знання і навички

AutoCAD MS Excel MS Visio MS Outlook MS PowerPoint MS Word

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Іспанська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: