Резюме від 8 грудня 2016

Антон

Начальник цеха, технический директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Кобзар Антон Володимирович

Дата народження: 11 травня 1982 р.
Телефон: моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта
Черкаський державний технологічний університет
01.09.1999 – 25.06.2004рр.
Будівельний факультет, денна форма навчання
Спеціальність – хімічна технологія неорганічних речовин
Спеціалізація – хімічна та харчова технологія
Додаткова освіта
Черкаський навчальний курсовий комбінат
Березень – червень 2004
Професія – слюсар по експлуатації та ремонту газового устаткування

Досвід роботи

10.12.2004р. – 14.06.2016р.
ТОВ «Національна горілчана компанія» Черкаський район, с.Степанки
Посада:
– ст.майстер виробничої дільниці;
– начальник котельні;
– керівник групи з харчової безпечності.
Обов’язки:
- управління виробничо-господарською діяльністю дільниць;
- організація управління персоналом;
- забезпечення виконання планових завдань, удосконалення організації виробництва;
- розроблення та впровадження організаційно-технічних заходів для підвищення надійності роботи устаткування, виробничих та посадових інструкцій, графіків ППР, ТО;
- робота з поточною документацією;
- участь в розробці та впровадженні документів систем управління якості та харчової безпечності (згідно міжнародних стандартів ISO 9001; ISO 22000);
- контроль харчової безпечності при виробництві горілчаних напоїв;
- підтримка в «робочому» стані системи управління безпечністю харчових продуктів.

Досягнення:
Запуск в роботу (первинний) та налагодження обладнання для підготовки води, в тому числі після збільшення виробничих потужностей.
Вдосконалення процесу управління користуванням обладнанням.
Впровадження на виробництві системи управління безпечністю харчових продуктів за вимогами MS ISO 22000:2005 з успішним проходження сертифікаційного аудиту.


Листопад 2003 р.– 10.12.2004р.
ТОВ «Світ ласощів» м.Черкаси
Посада – налагоджувальник обладнання харчової промисловості.
Обов’язки:
- налагоджування, обслуговування, ремонт та забезпечення безперебійної роботи лінійного устаткування по виробництву кондвиробів.

Професійні навички
Впевнений користувач ПК, досвід роботи в AutoCAD, ArtCam.
Вільне володіння російською та українською мовою, англійська – базовий рівень

Особисті якості
Відсутність шкідливих звичок.
Відповідальний, комунікабельний, працелюбний, наполегливий, завжди маю бажання розвинути і вдосконалити свої знання та навички.

Додаткова інформація

Місце народження: с.Садове, Вишне-Волоцький район, Калінінської обл., Росія
Адреса проживання: Україна, м. Черкаси
Сімейний стан – одружений.
Діти – два сини
Наявність водійського посвідчення кат. ВС, автомобіля

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: