Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Олена

Руководитель отдела, директор ресторана

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер мережі ресторанів

з 03.2023 по 06.2023 (3 місяці)
Lazy Crazy, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск системи Хаасп
Стандартизація технологічних процесів
Відкриття точки

Директор ресторана

з 06.2017 по 07.2022 (5 років 1 місяць)
Сушия, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

-керування двома ресторанами;
--планування бюджету, а також контроль виконання продажів;
-розробка та впровадження лояльно-маркетингові акції, внутрішніх мотиваційних програм для працівників сервісу та технології;
-планування та контроль виконання витрат ресторану;
-Підбір та навчання персоналу, формування команди ресторану;
-проведення оцінки роботи лінійного персоналу та менеджменту;
-проведення інвентаризації, а також аналіз та робота з відхиленнями;
-контроль безперебійної адміністративно-господарської діяльності ресторану;
-Дотримання фінансової та трудової дисципліни співробітниками ресторанів;
-нарахування заробітної плати;
-контроль якісної роботи кухні, бару, а також обслуговуючого персоналу;
-впровадження та дотримання стандартів XAACП;
-керування командою ресторана від 20 до 50 людей.

Директор магазина

з 09.2016 по 06.2017 (9 місяців)
MD-Group, Одесса (Роздрібна торгівля)

•організація ефективної роботи магазину;
•забезпечення зростання та розвитку магазину;
•управління персоналом магазину (навчання, мотивація, контроль тощо);
• забезпечення високого рівня обслуговування покупців та фінансових показників;
•взаємодія з контролюючими органами;
•прийом товару, проведення інвентаризацій;
•звітність та аналіз роботи.

Менеджер ресторана

з 05.2011 по 08.2016 (5 років 3 місяці)
Сушия, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

-організація процесу обслуговування ресторану;
-Складання графіків співробітників всіх робочих процесів;
-Контроль безпеки їжі;
-проведення навчальних тренінгів для співробітників сервісу та технології;
-досконало володію фінансовою та касовою дисципліною;
-контроль закупівлі, прийому та видачі товару;
-досвід успішного проходження перевірок контролюючими органами;
-Навички проведення фінансово-економічного аналізу підприємства;
-Навички складання бюджету ресторану на рік: планування продажів, аналіз та прийняття коригувальних дій для досягнення даних показників;
-Формування зарплати підприємства;
-знання досконало процедури прийому та звільнення співробітників організації;
-робота з постачальниками;
-відкриття ресторанів (закупівля необхідного інвентарю, меблів, посуду; підбір та навчання персоналу)

Освіта

Одессая Национальная Пищевая Академи

Факультет Менеджмент, специальность — менеджмент организации, Одесса
Вища, з 2013 по 2016 (2 роки 10 місяців)

Онму

Компьютерные науки, Одеса
Вища, з 2009 по 2013 (4 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Пользователь Internet MS PowerPoint MS Outlook Email Adobe Photoshop R-Keeper 1С:Предприятие 1С:Бухгалтерия Бухгалтерский учет 1С УТП Brio Користувач 1С 1С:Підприємство Управління персоналом Управлінські навички Самостійне прийняття рішень Користувач Бітрікс24

Додаткова інформація

Особисті якості:
розвинені навички лідера, ініціативна, креативна, відповідальність за результат, комунікабельна, аналітичне мислення, здатність швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася, і самостійно приймати рішення, швидке навчання, цілеспрямованість, наполегливість і прагнення до професійного зростання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: