Олена
Руководитель отдела, директор ресторана
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 31 рік
- Місто:
- Одеса
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3435811
Досвід роботи
Менеджер мережі ресторанів
з 03.2023 по 06.2023
(3 місяці)
Lazy Crazy, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск системи Хаасп
Стандартизація технологічних процесів
Відкриття точки
Директор ресторана
з 06.2017 по 07.2022
(5 років 1 місяць)
Сушия, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
-керування двома ресторанами;
--планування бюджету, а також контроль виконання продажів;
-розробка та впровадження лояльно-маркетингові акції, внутрішніх мотиваційних програм для працівників сервісу та технології;
-планування та контроль виконання витрат ресторану;
-Підбір та навчання персоналу, формування команди ресторану;
-проведення оцінки роботи лінійного персоналу та менеджменту;
-проведення інвентаризації, а також аналіз та робота з відхиленнями;
-контроль безперебійної адміністративно-господарської діяльності ресторану;
-Дотримання фінансової та трудової дисципліни співробітниками ресторанів;
-нарахування заробітної плати;
-контроль якісної роботи кухні, бару, а також обслуговуючого персоналу;
-впровадження та дотримання стандартів XAACП;
-керування командою ресторана від 20 до 50 людей.
Директор магазина
з 09.2016 по 06.2017
(9 місяців)
MD-Group, Одесса (Роздрібна торгівля)
•організація ефективної роботи магазину;
•забезпечення зростання та розвитку магазину;
•управління персоналом магазину (навчання, мотивація, контроль тощо);
• забезпечення високого рівня обслуговування покупців та фінансових показників;
•взаємодія з контролюючими органами;
•прийом товару, проведення інвентаризацій;
•звітність та аналіз роботи.
Менеджер ресторана
з 05.2011 по 08.2016
(5 років 3 місяці)
Сушия, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
-організація процесу обслуговування ресторану;
-Складання графіків співробітників всіх робочих процесів;
-Контроль безпеки їжі;
-проведення навчальних тренінгів для співробітників сервісу та технології;
-досконало володію фінансовою та касовою дисципліною;
-контроль закупівлі, прийому та видачі товару;
-досвід успішного проходження перевірок контролюючими органами;
-Навички проведення фінансово-економічного аналізу підприємства;
-Навички складання бюджету ресторану на рік: планування продажів, аналіз та прийняття коригувальних дій для досягнення даних показників;
-Формування зарплати підприємства;
-знання досконало процедури прийому та звільнення співробітників організації;
-робота з постачальниками;
-відкриття ресторанів (закупівля необхідного інвентарю, меблів, посуду; підбір та навчання персоналу)
Освіта
Одессая Национальная Пищевая Академи
Факультет Менеджмент, специальность — менеджмент организации, Одесса
Вища, з 2013 по 2016 (2 роки 10 місяців)
Онму
Компьютерные науки, Одеса
Вища, з 2009 по 2013 (4 роки)
Знання і навички
Додаткова інформація
Особисті якості:
розвинені навички лідера, ініціативна, креативна, відповідальність за результат, комунікабельна, аналітичне мислення, здатність швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася, і самостійно приймати рішення, швидке навчання, цілеспрямованість, наполегливість і прагнення до професійного зростання.
Схожі кандидати
Руководитель отдела снабжения, директор, заместитель директора, начальник
45000 грн, Одеса
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Одеса, Дніпро
,
ще 8 міст
Директор, зам. директора, керівник відділу, менеджер
Одеса, Київ, Львів
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Одеса, Київ
,
ще 2 міста
Юрист, начальник юридичного відділу, директор, заступник директора
Одеса, Вінниця
,
ще 2 міста
Керівник, заступник керівника, начальник відділу
40000 грн, Одеса