Резюме від 22 квітня 2007

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/34657

Бухгалтер, економіст, викладач економічних дисциплін

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

провідний економіст

з 11.2004 по нині (19 років 7 місяців)
Санепіднагляд, держбюджет

Львівська обласна саненпідстанція є розпорядником 2 рівня і має 34 підпорядкованих установи.
Проектно-кошторисна робота: складання розрахунків до кошторису установи, перевірка розрахунків до кошторисів підвідомчих установ, зведення розрахунків для подання в МОЗ.
Тарифікація і штати: перевірка штатних розписів підвідомчих установ і подання на затвердження, складання тарифікаційних списків і штатних розписів установи для подання на затвердження в МОЗ.
Розподіл фінансування: розподіл коштів отриманих від головного розпорядника для розпорядників 3 рівня.
Проведення змін до кошторисів санепідустанов області.
Статистична звітність і оперативна звітність: звіти з праці, використання робочого часу, відповіді на запити МОЗ та інших організацій, оперативні звіти МОЗ.
Ведення документообігу в відділі.

Освіта

Львівська комерційна академія

Економічний, "Облік і аудит", Лвів
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 9 місяців)

Диплом магістра за спеціальністю "Облік і аудит" з відзнакою. Педагогічні курси. Ком"ютерні навики: MS Office Professional (Word, Excel - досконало), 1С Бухгалтерія 7.7 (користувач), Internet.

Додаткова інформація

Незаміжня

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: