Резюме від 8 грудня 2017

Наталія

Адміністратор салону краси, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Internet Explorer Opera Веб-браузери 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік

Рекомендації

Гаєвська Ірина Зеновієвна

Гаєвська Ірина Зеновієвна

Журналіст, Районний часопис "Воля народу"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

2017
Адміністратор салону краси
Посадові обов’язки: запис клієнтів, ведення каси, супроводження сайту та соціальних мереж, в підпорядкуванні персонал з 15 любей, нарахування зарплат, проведення інвентаризації та систематичне постачання салону, контроль чистоти, оплата комунальних послуг, продаж продукції, заключення угод з працівниками.
2016
Юнкерс / Бош - сервісний центрАдміністратор
Посадові обов’язки: ведення документообігу; обробка кореспонденції; оперативне виконання завдань керівника; організація зустрічей, нарад та прийом відвідувачів; забезпечення життєдіяльності офісу, складання звітів, ведення табелів. У підпорядукванні два сервісанта.
2015-2016
FS-OPT.com.ua
Контент-менеджер, Старший менеджер з продажу
Посадові обов’язки: реклама сайту, пошук гуртового та роздрібного клієнта в інтернет-просторі, ведення сторінки в соціальних мережах (ВК, Однокласники, Facebook), напрацювання клієнтської бази, інформування та консультування клієнтів по даній продукції, проведення тренігів для менеджерів, розробка концепції та структури продажу Інтернет-магазину, проведення переговорів з партнерами, пошук постачальників.
2014-2015
ТзОВ «ТД «S-PROF»»Менеджер з продажу професійного ресторанного обладнання
Посадові обов’язки: консультування потенційного клієнта, формування та розсилка комерційних пропозицій, участь в майстер-класах з професійного обладнання, ведення первинного обліку продаж в 1С 8.1 Бухгалтерії
2010-2015
Буська районна редакція газети "Воля Народу ''Позаштатний журналіст
Посадові обов’язки: написання різнопланових статей аналітичного, суспільно-політичного жанру, репортажі та інтерв'ю. організація та проведення різноманітних зустрічей, конференції, презентації, публічні виступи.

Освіта
2011 - 2016ЛНУ ім..Івана Франка,
класифікація: Бакалавр журналістики
2000 - 2011СШ №18 м.Львів
Атестат про середню освіту

Додаткова інформація
Знання ПКДосвідчений користувач: MS Office: Word, Excel, Інтернет-браузерами: IE, MF, Opera, з PDF-редакторами, 1С Бухгалтерія
Знання мовУкраїнська – рідна, російська – вільно, англійська зі словником
Особисті якостіКомунікабельність; аналітичний склад розуму; відповідальність, високі організаторські здібності; швидко освоюю нову інформацію, артистичні дані, креативність та хист генерувати творчі ідеї, наполегливість, мобільність (готова до можливих відряджень)
Життєве кредо: Знаходити істину в деталях. ..Помічати те, що у пересічної людини не викликає жодних емоцій.
Загальні знанняділового етикету; адміністративної роботи ресторанного бізнесу. в сфері телевізійної режисури та акторської майстерності. основ психології продаж, основ SEO просування. досвід адміністрування власного інтернет-магазину.
ІнтересиПолітологія, релігія, комп’ютерна графіка, література, туризм, акторська майстерність, музика, риторика, система бренденгу та бренд-менеджмент

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: