- PRO
Валера
Шеф-кухар
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 29 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3630373/
Досвід роботи
Шеф-повар
з 05.2025 по нині
(3 місяці)
Woker, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Зробив власне меню , обовʼязки контроль якості приготування страв , контроль чистоти , заявки на продукцію, переоблік
Су-шеф
з 02.2025 по 05.2025
(3 місяці)
Not Only Fashion UA, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 11.2024 по нині
(9 місяців)
Ресторан Сеул, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль товару , приготування страв , контроль персоналу
Шеф-повар
з 12.2020 по 10.2024
(3 роки 10 місяців)
Ресторане Ким Кимчи, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Формування заказів з постачальниками, робота на процесі ,контроль та якість страв , формування графіку працюваня персоналу кухні , продукцію усю замовляю сам
Повар
з 10.2019 по 12.2019
(2 місяці)
Red Cafe, Limosoll (Гостинично-ресторанный бизнес)
Су шеф
з 06.2019 по 12.2020
(1 рік 6 місяців)
Ресторан NAM, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Повар WOK
з 09.2016 по 07.2019
(2 роки 10 місяців)
BAO • Modern Chinese Cuisine, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Повар горячего цеха , старший повар
Гарнирщик ,первые блюда ,кондитер
з 05.2016 по 10.2016
(5 місяців)
Гранд кафе Автограф, Кривой Рог (Гостинично-ресторанный бизнес)
Сделал своё меню из 12 позиций включающих в себя первые блюда,основные и десерты
Су-шеф
з 02.2015 по 04.2016
(1 рік 2 місяці)
Ресторан-отель Украиночка, Кривой Рог (Гостинично-ресторанный бизнес)
Горячий цех
з 01.2014 по 02.2015
(1 рік 1 місяць)
Отель-ресторан Дружба, Кривой Рог (Гостинично-ресторанный бизнес)
Приготовление горячих блюд
Освіта
Академия Эктора Химено Браво
1 курс, Киев
Середня спеціальна, з 2015 по 2015 (3 місяці)
Крыворьзько-державно-комирцийно-економичный техникум , Академия Эктора Химено Браво
Технолог , пекарь, Кривой Рог
Незакінчена вища, з 2012 по 2015 (3 роки 3 місяці)
Обучался на технолога 5 разряда ,и пекаря 4 разряда ,закончил первый курс в Академии Эктора Химено Браво
Додаткова освіта та сертифікати
Академия Эктора Химено Брав
2015, 2 месяца
Знання і навички
- MS Word
- MS Excel
Знання мов
Англійська — середній
Рекомендації
Коломієць Олександр
Бренд шеф, Кім кім чі
Додаткова інформація
— Відкрив з нуля два заклади
— Займався підбором персоналу та стожуванням
— Робив планування та дизайн кухонного простору
Інші резюме цього кандидата
Схожі кандидати
-
Бренд-шеф
Київ -
Шеф-кухар
80000 грн, Київ -
Шеф-кухар
Київ -
Су-шеф
Київ -
Шеф-кухар, завідувач виробництва
Київ -
Шеф-повар
50000 грн, Київ, Запоріжжя , ще 2 міста