Резюме від 13 серпня 2017

Анатолій

Начальник цеха, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Майстер. нач.цеху

з 12.1992 по 10.2015 (22 роки 10 місяців)
трембіта .вудтехнік, Львів (виготовлення муз. інструментів. виготовлення і продажа міжкімнатних дверей)

керування підрозділом по виготовленню дверей

Освіта

лісотехнічний інститут

Лісоінженерна справа, Львів
Вища, з 1986 по 1992 (5 років 9 місяців)

маю вищу технічну освіту яку отримав у львівському лісотехнічному інституті лісомеханічного факультету

Додаткова інформація

Після закінчення Лісотехнічного інституту потрапив на виробництво, яке займалося виготовленням і продажею музичних інструментів. Пройшов шлях від простого робітника до начальника цеху. З 2005 року підприємство почало освоювати виготовлення кухонних меблів, в якому є і моя заслуга .Для виготовлення музичних інструментів і кухонних меблів у моєму розпорядженні були три самостійні дільниці: заготівельна (розкрій деревини на заготовки,сушка деревини,оброблення заготовок та виклейка шпону), складальна дільниця (верстатні роботи по заготовках та складання виробів), оздоблювальна дільниця (оздоблення і упаковка готових виробів.Знаю технологічні процеси деревообробки та роботу деревообробних верстатів. В моєму розпорядженні було 60 працівників. На підприємстві також займався покраскою і лакуванням готових виробів (кухонних наборів, гітар та бандур). Працював з різними видами лаків - від простого НЦ-лаку до поліуретанових і водних. Розробляв барвники на продукцію, яку хотіли клієнти, вмію працював з водними, спирторозчинними барвниками і лакобейцами.
Володію організаторськими здібностямм, комунікабельний.Маю досвід роботи з ділерською мережею по продажах готової продукції підприємства,а також оптимального пошуку матеріалів для виробництва.Вмію переконувати вести переговори з клієнтами та поставщиками. Маю власний автомобіль, водійський стаж 26років.
Володію пк на рівні впевненого користувача

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: