Резюме від 2 грудня 2016

Мария

Фотограф, ретушер, специалист в области рекламы и PR

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

НУ "ОЮА"

Факультет журналистики. Специальность: реклама и PR, Одесса
Незакінчена вища, з 2013 по 2018 (4 роки 10 місяців)

Факультет журналістики – один із наймолодших підрозділів Національного університету «Одеська юридична академія». Створений у 2013 році як факультет з підготовки високоякісних фахівціх спеціальностей «журналістика» і «реклама та зв’язки з громадськістю” ставить за мету забезпечення ґрунтовних знань з теорії та практики журналістикознавства, реклами та зв’язків з громадськістю, масової комунікації, прикладних соціально-комунікаційних технологій, стилістики, лінгвістики, медіапсихології, міжкультурних та аудіовізуальних комунікацій, веб-дизайну тощо.

Наш факультет – це молода команда однодумців, яка не боїться експериментувати. Ми намагаємось поєднати найкращі українські та європейські освітні стандарти і практики. В нашій команді гармонійно поєднуються багаторічний стаж фахівців-практиків та науковців із креативністю й енергійним запалом.

Факультет журналістики очолює декан Тетяна Кузнєцова – професор, доктор наук із соціальних комунікацій, завідувач кафедри журналістики.

Знання і навички

Adobe Photoshop Adobe Lightroom Пользователь Internet Internet Explorer Opera Графические редакторы Mozilla Firefox Vegas SMM Adobe Facebook Instagram

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Німецька — початковий
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Быстро учусь, многим интересуюсь, постоянно развиваюсь. Победитель конкурса IPA. Победитель фестиваля социальной рекламы "Інший погляд". Признана открытием года по версии "Light". Так же награждена грамотами и сертификатами за участие и победы в менее масштабных проектах. Создала два авторских проекта: "art show room" и "WORK now". Профессиональный фотограф и ретушер. Имею представление о работе практически в любой творческой сфере. Проще сказать чего я не умею, чем перечислить все на что я способна.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: