Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 13 квітня 2024 PRO

Дмитро

Адвокат, юрисконсульт, начальник юридичного відділу, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Полтава
Готовий працювати:
Дистанційно, Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник юридичного відділу

з 02.2021 по нині (3 роки 2 місяці)
Укрпошта, Полтава (Транспорт, логістика)

Основні обов'язки полягають у організації правової роботи та юридичного захисту підприємства (договірна робота, розробка та візування наказів та розпорядчих документів, ділова переписка, участь у переговорах, представництво інтересів у судах, супроводження перевірок контролюючих органів та оскарження результатів перевірок, участь у внутрішніх службових розслідуваннях.

Юрисконсульт

з 01.2018 по 12.2020 (2 роки 11 місяців)
Приватна фірма "КМ", Полтава (3pl-operator (транспортна компанія, відповідальне зберігання вантажу, брокерська та митна діяльність))

Основні обов'язки полягали у роботі з договорами групи компаній, а саме, підготовка проектів договорів, перевірка договорів від контрагентів на правильність та різні ризики для компанії (договори купівлі - продажу, поставки, оренди, позички, фінансова допомога, позики, виконання робіт (підряду), надання послуг, кредитні договори, депозитні договори), крім того, до основних обов'язків входить претензійно-позовна робота компанії (складання позовних заяв, апеляційних, касаційних скарг, відзивів, заперечень та інших процесуальних документів) та робота з виконавчою службою (подання рішень суду на виконання, складання необхідних заяв, клопотань, скарг). Ще одним напрямком роботи є здійснення будь-яких реєстраційних процедур щодо юричних та фізичних осіб з групи компаній (реєстрація нових ПП, ТОВ, ФО-П, ГО, БО, зміна до установчих документів та до відомостей про юридичну особу). Також до обов'язків входить надання юридичних висновків з питань діяльності компанії та проблемних ситуацій які можуть виникати.

Юрисконсульт

з 01.2017 по 12.2017 (11 місяців)
ТОВ "ЛОРІ", Полтава (Мебельна фабрика)

Основними обов'язками на посаді було складання та редагування договорів, їх правовий аналіз, перевірка договорів наданих контрагентами (договори купівлі-продажу, поставки, оренди, підряду, про надання послуг) як резидентами так і не резидентами; робота з установчими документами підприємства, внесення змін до статуту, оформлення протоколів загальних зборів, оформлення реєстраційних змін юридичної особи, внесення змін до документів на право власності (земельна ділянка, нерухоме майно); кадрова робота підприємства (прийняття на роботу, звільнення з роботи, відправлення у відпустку, ведення особових справ співробітників, відправлення звітів у контролюючі органи з приводу працевлаштування, підготовка підприємства до перевірок Держпраці); реєстрація знаку для товарів та послуг (торгівельної марки); робота щодо отримання сертифікатів якості продукції та її безпечності; надання юридичних висновків з усіх питань, що виникали в діяльності підприємства.

Юрисконсульт

з 03.2016 по 12.2016 (9 місяців)
ПрАТ "Саламандра-Україна", Полтава (Фінанси, банки, страхування)

Основні обов'язки полягали в досудовому та судовому врегулюванні спорів із юридичними та фізичними особами (підготовка договорів, заяв, запитів, листів, вимог, претензій, позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, відзивів, заперечень, а також інших процесуальних документів); представництво інтересів компанії в господарських судах, судах загальної юрисдикції усіх інстанцій, правоохоронних органах; супроводження справ, які знаходяться на виконанні в органах ДВС з метою ефективного стягнення заборгованості (підготовка заяв, запитів, скарг); надання юридичних висновків з усіх юридичних питань, що виникали в діяльності компанії.

Провідний спеціаліст

з 11.2015 по 03.2016 (4 місяці)
Полтавське міське управління юстиції ГТУЮ в Полтавській області, Полтава (Державні організації)

До основних обов'язків входили питання держаної реєстрації партій, профспілок, громадських організацій, благодійних організацій, також в посадові обов’язки входив контроль за додержанням систематизації законодавства управління та його структурних підрозділів. Контроль за виконанням контрольних завдань ГТУЮ структурними підрозділами міського управління (ДРАЦС, ДВС, відділ реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців, відділ реєстрації нерухомого майна).

Освіта

Полтавський університет економіки та торгівлі

Аспірантура, Полтава
Вища, з 2015 по 2019 (4 роки)

Є аспірантом кафедри комерційної діяльності та підприємництва Полтавського університету економіки і торгівлі, пишу дисертацію на тему: «Розвиток інфраструктури малого та середнього підприємництва».

Національна академія прокуратури України

Інститут підготовки кадрів, Киев
Вища, з 2014 по 2015 (9 місяців)

Диплом магістра права за спеціальністю «Правознавство» з відзнакою.

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого

Полтавський юридичний інститут, Полтава
Вища, з 2010 по 2014 (3 роки 9 місяців)

Диплом бакалавра юриста за спеціальністю «Правознавство» з відзнакою

Знання і навички

MS Office Користувач ПК Користувач Internet Windows ЛІГА:ЗАКОН 1С УТП Операційні системи Маю cвідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Наукова та громадська діяльність:
Під час навчання ніс різне суспільне навантаження: був керівником наукового сектора університету, брав активну участь в університетській самодіяльності та олімпіадах, був призером різних науково-практичних конференцій, маю багато публікацій у електронних та друкованих виданнях, маю нагороди за успішне навчання в університеті.
З 2013 по 2014 рік був головою Полтавського регіонального відділення громадської організації Ліга студентів Асоціації правників України.
Маю власну правозахисну громадську організацію «Європейський правовий простір» за допомогою якої проводжу різні науково-правничі конференції, дебати, лекції та захищаємо права незахищених верств населення.
З листопада 2015 року є аспірантом кафедри комерційної діяльності та підприємництва Полтавського університету економіки і торгівлі, пишу дисертацію на тему: «Розвиток інфраструктури малого та середнього підприємництва».

Володіння мовами:
Українська мова, російська мова – вільне володіння, англійська мова – на розмовному рівні (Intermediate).
Робота з комп’ютером:

Особисті якості, додаткова інформація:
Відповідальний, комунікабельний, дисциплінований, пунктуальний, цілеспрямований та компетентний.
Швидко засвоюю нову інформацію.
Прагну бути хорошим спеціалістом у юрисприденції, що підштовхує мене до постійного саморозвитку та самовдосконалення, тому я готов викладатися на 101 %, щоб отримати необхідний результат.

Маю водійське посвідчення категорії «B», стаж водія 9 років.

Захоплення:
Література, музика, подорожі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: