Резюме від 3 березня 2024 PRO

Світлана

Керуючий рестораном (ведення або проєктно)

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор ресторану

з 02.2022 по нині (2 роки 3 місяці)
Любов та Люди, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор ресторану

з 05.2020 по 01.2022 (1 рік 8 місяців)
F&M group, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор ресторану

з 11.2019 по 05.2020 (6 місяців)
F&M group, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск нового ресторану з новим брендом Буффаліно, запуск меню, підбір персоналу, створення звітної документації, упорядкування калькуляції та тех.карт, контроль цінової політики ресторану, робота з перевіряючими та контролюючими органами.
Формування, захист та виконання бюджету.
Просування ресторану та залучення гостей.

Керуючий рестораном

з 05.2019 по 09.2019 (4 місяці)
Ресторан Maroon, Мінск (Готельно-ресторанний бізнес)

Стартап ресторану при готелі Merriot.

Директор ресторану

з 12.2018 по 04.2019 (4 місяці)
Via Napoli, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Допомога у відкритті та запуску ресторану
• Набір персоналу
• Розробка меню разом із шеф-кухарем
• Розробка стандартів
• Просування ресторану

Зам. директора ресторану

з 10.2017 по 10.2018 (1 рік)
F&M froup, Фабіус, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

ІО керуючого ресторану Фабіус:
- управління операційною діяльністю:
- планування та прогнозування бюджету (Sales, план видатків, заробітний фонд);
- контроль та ведення касової звітності за день, тиждень, місяць;
- контроль закупівель та витрат;
- виконання фінансового плану;
- формування продажних цін на страви, контроль собівартості страв;
-контроль якості страв, продукції, прийняття рішень щодо усунення проблем та конфліктних ситуацій;
- організація проведення щомісячних інвентаризацій по ОЗ та товарним та госп. залишкам. Аналіз результату інвентаризації;
- організація та контроль організації заходів, весіль,
корпоративів.
- складання кошторисів і погодження;

Директор ресторану

з 01.2017 по 09.2017 (8 місяців)
MamaMia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор ресторану

з 03.2013 по 12.2016 (3 роки 9 місяців)
ТОВ Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Від офіціанта до директора. Відкривали заклад у Полтаві.

Освіта

НАУ ( авіаційний)

Геодезія та землеустрій, Київ
Вища, з 2008 по 2013 (5 років)

Знання і навички

MS Office R-Keeper Google Docs Google Todoist Canva Управління персоналом до 120 людей Finmap Poster

Додаткова інформація

Готова взяти в управління або допомогти з відкриттям закладу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: