Резюме від 22 грудня 2016

Юрій

Керівник, менеджер (управління, збут, юриспруденція)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Вінниця, Івано-Франківськ, Львів, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Рудницький Юрій Антонович

Базова освіта
2001-2005
«Тернопільський Національний Економічний Університет»
Юридичний факультет(випускник бакалавр)

2005-2006
«Київський Національний Економічний Університет»
Юридичний факультет(випускник магістр)

2015-2017

«Національний лісотехнічний університет України»
Екологія та охорона навколишнього середовища (Центр ДПО,освітньо- кваліфікаційний рівень - спеціаліст)

Досвід роботи
2005-2008
ПЦ «Лавіна мюзік»м.Київ, менеджер з продажу.
Робота з наявними клієнтами,пошук нових,супровід продажу,підготовка та проведення презентацій,заключення договорів.
2008-2008
ПП «Ювас»м.Київ, комерційний директор, менеджер з продажу.
Робота з наявними клієнтами,підготовка та заключення договорів поставки, проведення продаж від початку до кінця,підготовка та участь в тендерах.
2008-2010
ПП «Будтекс» м.Тернопіль, юрист,помічник директора у м.Київ
Ведення документообігу,вхідної та вихідної документації,складання нормативних внутрішніх документів,участь у переговорах, підготовка та проведення презентацій,
підготовка та участь в тендерах,робота з персоналом, робота з контролюючими органами,моніторинг ринку будівельних матеріалів,забезпечення постачання будівельних матеріалів на об”єкт,оптимізація постачання(частота і об'єм поставок з урахуванням потреб будівництва), планування графіка роботи, розподіл навантаження, контроль за виконанням.

2010-2012
ПП «Будтекс» м. Тернопіль(виконавчий директор у м. Тернопіль)
Ведення переговорів з підрядними організаціями, забезпечення виконання робіт підрядними організаціями,робота з АВК, здача об’єктів державній приймальній комісії, планування та координація грошових потоків для безперебійного забезпечення потреб будівництва та локацій, оцінка роботи персоналу та внесення пропозицій щодо поліпшення продуктивності роботи підприємства.

2012-2014
Філія 20 ПП «Нива-В.Ш.» м. Тернопіль(провідний фахівець, заступник директора)
Організація та проведення прилюдних торгів і аукціонів,робота з органами ДВС,ДПІ,УМВС,УДАІ в м. Тернопіль та обл., представництво філії в судах загальної юрисдикції, та інших держустановах, зберігання та реалізація конфіскованого(арештованого) майна,досвід роботи ліцитатором, участь в тендерах управління ДВС, ведення діловодства (посадові інструкції, положення, накази, протоколи, службові записки, документообіг, переписка українською, російською мовами та інше), реєстрація філії підприємства. Співпраця з найбільшими банківськими установами та факторинговими компаніями.
2014-2015

«Юридичне консультаційне бюро» (юрист,менеджер з продажу юридичних продуктів) Реєстрація юридичних та фізичних осіб(осередки політичних партій, громадські організації). Внесення змін до статутних документів. Виконання рішень, постанов та ухвал,та їх оскарження у цивільних та адміністративних процесах. Реєстрація та переоформлення нерухомого майна(введення в експлуатацію), земельних ділянок , транспортних засобів (с/г техніки) та ін. Аналіз кредитних та лізингових договорів. Зустріч з клієнтами по реалізації юридичних продуктів, та залучення до комплексного юридичного обслуговування, юридичний аутсорсінг. Реалізація продуктів через інтернет,юридичний маркетинг, ведення сторінки блогу.
2016

Приватна підприємницька діяльність, з мінімальною зайнятістю,у сфері загально-будівельних робіт за кошти місцевих бюджетів,робота з документообігом та ін.

Знахожусь у пошуках повної або часткової зайнятості.

Додаткові відомості: Вільне володіння російською мовою та правописом, Наявність автомобіля, безаварійний досвід водіння протягом 10 років. Успішне проходження лідерської програми «Leadership in law»(юридичний маркетинг) м.Київ 2015р.

Особисті якості: Цілеспрямований, комунікабельний, готовий працювати в інтенсивному ритмі, вміння вести переговори на всіх рівнях, життєрадісність та інтерес до всього нового, вміння працювати в команді, здібний до швидкого навчання.

Робота з ПК: Windows , MS Office, I Os.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати