Резюме від 14 березня 2022 PRO

Светлана

Администратор ресторана, гостиницы, 13 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 06.2021 по 10.2021 (4 місяці)
Кафе "Куркулі", Вінниця (Гостинично-ресторанный бизнес)

-Відкриття та закриття закладу, повний контроль чистоти в закладу і роботи персоналу.Проведення тренінгів для офіціантів. Складання та корегування меню. Робота з постачальниками та накладними. Своєчасне замовлення по бару, хіміі, інвентарю та
іншого.Пошук персоналу та проведення співбесід.Допомога при обслуговуванні гостей і на барі. Переобліки.Бронювання столів та попередні замовлення. Створення злагодженної та дружньої атмосфери для продуктивної робочої зміни.Зняття каси в кінці робочого дня. Подача показників світла, води, газу. Програма Ультра.

Адміністратор

з 01.2021 по 06.2021 (5 місяців)
ТОВ ГК Ритм, Вінниця (Гостинично-ресторанный бизнес)

Адміністратор Готелю та Ресторану.Повний контроль праці персоналу Перевірка номерів до та після заселення. Робота на онлайн-платформах бронювання номерів. Замовлення необхідних поточних засобів. Контроль та ведення міні бару. В ресторані-дотримання стандартів обслуговування. Складання меню на комплексне харчування та на банкети.Облік продуктів та їх своєчасне замовлення. Контроль прибирання залу та кухні. Сервіровка столів.Вирішення конфліктних ситуацій.

Адміністратор

з 01.2020 по 07.2020 (6 місяців)
Готельно-ресторанний комплекс, Вінниця (Гостинично-ресторанный бизнес)

Зустріч гостей комплексу та забезпечення комфортного перебування у нашому закладі. Координація та сінхронізація роботи персоналу, дотримання дисціпліни. . Допомога гостям при замовленні та планування банкетів. Заселення та виселення гостей готелю. Складання замовлення робочого інвентаря. При потребі можу надати допомогу любому працівнику.
Звільнилася по причині операціі на коліні. Але зараз одужала і прагну знову активно та плідно працювати!

Адміністратор

з 11.2018 по 01.2020 (1 рік 2 місяці)
Стоматологічна клініка"3 ДЕНТ", Вінниця (Медицина, здравоохранение, аптеки)

Організувала роботу клініки"з нуля". В мої обов'язки входило-Відкриття клініки і підготовка до прийому пацієнтів. Спілкування з пацієнтами та представниками медичних компаній. Рєєстрація пацієнтів, заведення медичних карток.Робота в програмі Дентіс . Складання графіку прийому лікарів та контроль графіку праці персоналу. Надавання інформаціі про послуги клініки та ціни. Замовлення розходних засобів та стоматологічних матеріалів.Нагадування пацієнтам в телефонному режимі про наступний прийом. Виконання особистих доручень директора. Робота з компьютером ті інше.

Адміністратор

з 06.2018 по 09.2018 (3 місяці)
Готель "Дача", Вінниця (Гостинично-ресторанный бизнес)

Встреча гостей,бронирование номеров,предоставление информации по телефону,на сайтах и в личном общении об услугах отеля,о правилах заселения,выселения и проживания.Контроль ведения уборки в номерах и целостности имущества отеля.Проведение всех видов рассчета.Выдача завтраков.Обеспечивание комфортного проживания гостей

Адміністратор

з 05.2017 по 09.2017 (4 місяці)
Готель Фенікс, Вінниця (Гостинично-ресторанный бизнес)

Адміністратор

з 09.2016 по 01.2017 (4 місяці)
Спа комплекс Деніна, Вінниця (Спа-центр та готель)

Администратор

з 05.2015 по 06.2016 (1 рік 1 місяць)
Мед.центр Медивин, Винница (Медицина, здравоохранение, аптеки)

Администратор

з 11.2007 по 12.2008 (1 рік 1 місяць)
Мегамолл, Винница (Ледовая Арена)

Кассир

з 10.1999 по 07.2000 (9 місяців)
МЦ Пульс, Винница (Медицина, здравоохранение, аптеки)

Освіта

ТАНГ

Финансы и кредит, Винница
Вища, з 1996 по 2001 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Браво, перукар

2013

Додаткова інформація

Коммуникабельная,доброжелательная,тактичная, лояльная и жизнерадостная.Отлично нахожу подход к клиентам,умею правильно выстраивать отношения с коллективом.Обладаю грамотной речью и письмом.Быстро обучаюсь.Стрессоустойчива.Чистоплотная и справедливая.Дуже відповідально ставлюся до своїх обов'язків, і прагну це отримувати від співробітників. Вільно спілкуюся на російській та українській мовах, англійська на розмовному рівні. Чекаю на пропозиції)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: