Олександр

Інженер-механік по транспорту, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інспектор з контролю використання палива

з 05.2017 по нині (7 років 4 місяці)
Transervice-1, Львів (Транспорт, логістика)

Слюсар електрик по тремонту електрообладнання 2017р. по 2018р., з 2018р.- 2019р. Займав посаду механіка колони (65- автощистерн)., На даний момент займаю посаду інспектора по використанню палива.(відповідальність 200 одиниць).

Автоелектрик

з 01.2015 по нині (9 років 8 місяців)
Stellar, Тернопіль (Транспорт, логістика)

Знання специфіки ремонту транспортних засобів їх агрегатів, причепів і т. д.;
Активна участь в нових проектах організації;
Проходження тренінгів, технічних семінарів «Систем WABCO EBS Truck Будова принцип дії та діагностика», «volvo tech tool technical support»;
Знання мов. Українська – рідна; Англійська – технічний рівень;
Комп'ютерні навички: ms office word, 1С., комп’ютерна діагностика різноманітних систем Knorr-Bremse, Wabco, Haldex, Tech Tool (Volvo), Man Cats, DAF - VCI

Освіта

Львівський національний аграрний університет

Механіки та енергетики., Львів
Вища, з 2008 по 2011 (3 роки)

Львівський національний аграрний університет по спеціальності «Процеси, машини та обладнання агропромислового комплексу». У 2011 р. закінчив ВНЗ за напрямом ОКР «Магістр», спеціальність «Підйомно-транспортні, дорожні, меліоративні машини та обладнання».

Додаткова інформація

Особисті якості: Без шкідливих звичок, активна життєва позиція, орієнтуюсь на результат, оперативність в роботі, стійкий до стресів, позитивний настрій, комунікабельність. Чесно і відповідально ставлюсь до поставленої мені роботи, яку виконую сумлінно і максимально якісно. Легко засвоюю нове. Цікавлюсь і люблю техніку, сільське господарство, виробництво.
Прагну до самовдосконалення, кар’єрного росту.
Водійські права: категорії A, B, С, С1, з 04.08.07р., легковий автомобіль (власний, готовий використовувати в робочих цілях).
Закордонний паспорт.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: