Резюме від 20 березня 2018 PRO

Юрій

Керівник підприємства, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 05.2004 по нині (20 років)
Кредитна спілка, Тернопіль (фінансування, кредитування)

Обовязки в роботі це: ведення бухгалтерського обліку, представлення інтересів в різних сферах діяльності які стосувались організації, ведення діловодства, захист інтересів компанії в судовій владі, співпраця із банками та іншими паралельними організаціями які необхідні при поточній і професійній діяльності фірми. Пошук та підбір персоналу, інтерв’ювання претендентів, особистих справ співробітників, розробка посадових інструкцій. Досягнення це збільшення прибутку фірми. Розширення діяльності а саме відкриття нових відділень які принесли обласний статус фірмі. Доброзичлива атмосфера в колективі це завжди запорука успіху.

Освіта

ТНЕУ

Бізнес адміністрування, Тернопіль
Вища, з 2015 по 2017 (1 рік 9 місяців)

ТНЕУ

Економіка підприємство, Тернопіль
Вища, з 1998 по 2003 (4 роки 10 місяців)

Економіка і підприємство в організаціях установах різної сфери діяльності.

Додаткова інформація

Загалом, вважаю себе, креативним, відкритим і активним. Люблю приймати виклики життя і намагаюсь завжди досягати свого. Вважаю, що якщо ти вирішив щось зробити, то потрібно не сумніватися, а зробити це і досягти успіху.
Трудові обовязки бачу в собі: цілеспрямованість, комунікабельність, стресостійкість, організованість, адекватне ставлення до критики і т. д. Захоплююся нумизматикою. Активний користувач соціальних мереж.До професійних навиків можу віднести: володіння комп’ютером, знання офісних програм, 1С.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: