Резюме від 14 квітня 2017

Yuliia

Журналіст, коректор, редактор, копірайтер, 1 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Akademia Pomorska

Polonistyka, Слупськ
Незакінчена вища, з 2016 по 2017 (10 місяців)

ДВНЗ " Прикарпатський національний університет ім. В.Стефаника"

Філологія ( польська мова і література, українська мова і література), Ивано-Франковск
Незакінчена вища, з 2015 по 2019 (3 роки 9 місяців)

Я займаюся вивченням двох мов, які просто обожнюю, - української та польської. Свої знання польської мови маю можливість вдосконалювати у Польщі, що і роблю. Також отримую непогані знання із усіх гуманітарних дисциплін.

Знання і навички

Уміння переконувати Креативне мислення- щось в цьому є:) Публічні виступи- це зовсім просто Багато балакаю, коли того вимагає ситуація

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Польська — середній
  • Англійська — середній
  • Білоруська — середній
  • Іспанська — початковий

Додаткова інформація

Я студентка, яка не просто мріє про успіх, але і працює над його досягненням. В цьому мені допомагає саморозвиток, а особливо читання мотиваційних книжок та книжок про бізнес.Не можу сидіти на місці та насолоджуватися тишею. Щира, тому часто посміхаюся.Люблю людей, тож охоче спілкуюся з ними, підтримую, жартую та допомагаю. Ентузіастка,прямолінійна та цілеспрямована дівчина. Стараюся цікавитися всім: йога, волейбол, власна поезія, історія, психологія, подорожі- це моє життя. Але найголовніший пункт із цього переліку- журналістика. Не можу уявити себе без роботи у ЗМІ,чесно кажучи. Кузьма казав : " Хотіти мало, треба пахати"- це моє гасло. Знаю, що буду висококваліфікованою журналісткою. Шкода лише, що зараз більшість українських видань( чи просто компаній різного напрямку) потребують не відданих ентузіастів, а досвід роботи ( хоча не факт ,що той досвід залишився лише на папері).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: