Резюме від 21 травня 2017

Олег

Инженер-строитель, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
63 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Антоняк Олег Васильович
Ціль: отримання посади інженера будівельника в українсько-канадському СП на підприємстві – заводі мобільних конструкцій AUTOXATA.COM. Бажана оплата від 8000 грн.
Дата народження : 4 березня 1961 року.
Адреса: м. Львів, вул. Ак. Лазаренка 48/130,
телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (дом).
E-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта:
1978р.-1983р. Львівський політехнічний інститут, факультет інженерно-будівельний, спеціальність – автомобільні шляхи.
Додаткова освіта:
2005р.-2008р. Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, спеціальність - «Державне управління».
Професійні навики:
- досвід виконання будівельно-монтажних робіт в гірських умовах,
- здійснення матеріально-технічного забезпечення будівництва ,
- виконання функцій замовника з капітального будівництва та ремонту.
Досвід роботи:
02.2016р.-04.2017р. – ТзОВ «Ферозіт» - заступник директора з капітального будівництва:
- організація виконання робіт з капітального будівництва, технічного переозброєння і реконструкції підприємства, скорочення обсягу незавершеного будівництва та витрат на здійснення будівельних робіт і підвищення якості, а також скорочення термінів їх проведення;
- контроль за ходом виконання планів будівництва, відповідності будівельно-монтажних робіт затвердженій проектній документації, будівельним нормам і правилам, стандартам і технічним умовам;
- забезпечення технічного нагляду і контролю за термінами та якістю виконання усіх будівельних робіт, своєчасне усунення виявлених відхилень, недоробок, дефектів у встановлені терміни.
02.2015р.-12.2015р. – Західне управління капітального будівництва Міністерства оборони України – начальник планово-економічного відділу:
- складання планів будівництва житла, формування переліків та додатків до плану закупівель, складання титульних списків, підготовка договорів з проектними і підрядними організаціями та контроль їх виконання, подання квартальних та річних звітів.
01.2014р.-01.2015р. – Військово-медичний клінічний центр Західного регіону – начальник квартирно-експлуатаційної служби відділу логістики:
- організація забезпечення енергоносіями , комунальними послугами, майном квартирно-експлуатаційної служби та поточного ремонту фондів центру.
09.2005р.-12.2013р.- Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління Міністерства оборони України – заступник начальника управління – головний інженер:
- контроль за ходом виконання планів будівництва,відповідності будівельно-монтажних робіт затвердженій проектній документації,будівельним нормам і правилам,стандартам і технічним умовам;
- забезпечення технічного нагляду і контролю за термінами та якістю виконання усіх будівельних робіт, своєчасне усунення виявлених відхилень,недоробок,дефектів у встановлені терміни, координація роботи підрядних організацій,
Знання мов: українська – рідна, російська – вільно
Навики роботи з комп’ютером: впевнений користувач MS Office (Word,Excel),
навики роботи з Інтернет (Internet Explorer,Opera,Mozilla Firefox) і електронною поштою
Посвідчення водія: кат. В,С,С1
Особисті якості:
Цілеспрямованість, старання, бажання досягнути успіхів, порядність, відповідальність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: