Резюме від 29 квітня 2017

Роман,

Інженер-будівельник, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Виконроб
Гакало Роман Павлович
Дата нарождення:
13 січня 1982 року (35 років)
місто Львів
Ціль
Отриманя посади виконроб виконавця робіт
Бажана оплата праці від 10 000- грн
Додаткова і нформація:
Гакало Роман Павлович дані: Стать: чоловіча вік, років: 35 Адреса: м.Львів Контактний тел.. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Адреса електроної почти [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Мета: отримання посади в будівельній компанії з можливістю кар’єрного зростання.
Досвід роботи: з 01.03.2003 - 05.08.2011р. ТзОВ «Енергозберігаючі- технології» наказ №40-к на посаді майстра виробничого відділу, обов’язки: монтаж систем водопостачання, опалення, та каналізації. З 20.08.2011р.-02.09.2014р.в/ч 2144 Львівський прикордонний загін на посаді завідувач водо-каналізаційного господарства, обов’язки: ліквідація та ремонт водопровідних та каналізаційних мереж у Західному регіональному управлінні. З 03.09.2014 по сьогодні це 2017р. працюю інженером теплотехніком у Львівському національному Університеті ім.. Івана Франка обов’язки: відповідальний та ремонт за котельне обладнання.
Досвід роботи:
Реконструкція будівель,монтаж каркасних споруд. - штукатурні роботи із застосуванням штукатурної станції; - монтаж гіпсокартонних систем; -монтаж систем теплоізоляції; - малярні роботи,фасадні,фундаментні, Навички: досконале знання технології виробництва робіт, ведення технічої документації,будівельних журналів,здача в експлуатацію, робота з нівеліром,властивостей і асортименту будівельних матеріалів, вимог нормативних документів.
Освіта: 1997-2001 р.р. Львівський Державний Екологічний Політехнікум (Обслуговування та устаткування систем водопостачання та каналізації)
2001-2004 р.р МАУП (Управління персоналом) - не закінчена
2015-2017р Львівський Національний Університет Львівська політехніка (будівництво) ТГВ
Додаткова інформація: Впевнений користувач ПК( Word, Excel, Internet ) Водійське посвідчення кат. В, власне авто. Одружений троє дітей можливі відрядження Захоплення, хобі: велоспорт, авто,туризм,плавання Особисті якості: відповідальність, пунктуальність, врівноваженість, неконфліктність, чесність, цілеспрямованість, здатність приймати рішення у складних ситуаціях, аналітичний склад розуму, комунікабельність, організованість, вміння працювати у команді, здатність швидко вчитися, без шкідливих звичок.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: