Резюме від 9 червня 2017

Андрій

Юрист-хозяйственник, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Вознесенськ
Готовий працювати:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Курбанов Андрій Вікторович

Контактна інформація:
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Посада: провідний юрисконсульт Миколаївські магістральні електричні мережі ДП «НЕК «Укренерго»
Загальний досвід: складання та супровід господарських договорів, претензій, позовних заяв, представництво інтересів в господарських судах (здебільшого договірні спори), місцевих загальних судах, робота з правоохоронними органами (подання заяви про кримінальне правопорушення, скарг, представництво інтересів цивільного позивача при розгляді кримінальних справ), трудові відносини (основа трудового стажу – робота на підприємствах де чисельність трудового колективу 200-300 працівників), робота з державною виконавчою службою (заяви, скарги, участь в якості представника сторони виконавчого провадження), певний досвід роботи в банківській сфері (кредитні договори, застава, іпотека, звернення стягнення на майно боржника)

Досвід роботи:

11.10.1999-10.07.2000 юрисконсульт ВАТ Трикратський КХП (звільнений за власним бажанням).
11.07.2000-29.01.2001 юрист ЗАТ «Вознесенський консервний завод», звільнений за власним бажанням (на попередньому місці роботи запропонували вищу оплату праці).
31.01.2001-19.01.2004 – юрист ВАТ Трикратський КХП, звільнений за власним бажанням перебуваючи на посаді начальника юридичного відділу). Колектив 325 працівників. Профіль підприємства – зберігання зернових та масличних культур, виробництво та реалізація круп та комбікормів в т.ч. на експорт. Складання та супровід господарських договорів (зберігання, поставка, оренда, купівля-продаж тощо), участь в судових розглядах спорів господарськими та загальними судами. Робота з державною виконавчою службою на стадії примусового виконання рішення суду.
16.02.2004-24.05.2005 – провідний юрисконсульт Філія Відділення Промінвестбанку в місті Вознесенськ Миколаївської області. В обов’язки входило перевірка документів пов’язаних з відкриттям рахунків, супровід видачі кредитів, та виконання умов кредитних договорів, а також робота з боржниками в порядку озовного провадження, через вчинення виконавчих написів, а також на стадії примусового стягнення боргу.
25.05.2005-6.09.2006 – начальник юридичного відділу ДП Вознесенський КХП. Звільнений за власним бажанням.
1.12.2005-27.06.2006 – юрист КП «Вознесенська друкарня (по сумісництву)

3 13.09.2006 по даний час юрист Відокремленого підрозділу Миколаївські магістральні електричні мережі ДП «НЕК «Укренерго» (з 2012 року провідний юрисконсульт). Основне коло питань – перевірка договорів, наказів та розпоряджень, співпраця з правоохоронними органами (поліція, прокуратура), суди, що пов'язано з крадіжками майна, яке перебуває на балансі підприємства, а також з органами ДВС на стадії виконання вироків та рішень суду щодо стягнення грошових коштів, господарські спори.

Освіта: вища юридична кваліфікація "Правознавство"

1993 - 1996р. Вознесенський с/г технікум юридичний факультет
2004 р закінчив Одеський національний університет
ім. І.І.Мечникова

Знання ПК:
робота на ПК на рівні користувача

Мови: українська, російська

Додаткова інформація:
Вік - 41 рік без шкідливих звичок
Сімейний стан – в цивільному шлюбі, син 11 років, готовий до переїзду.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: