Резюме від 2 травня 2018

Софія

Менеджер по работе с клиентами, 6 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з надання кредиів

з 08.2015 по нині (8 років 9 місяців)
Лайм-Фінанс, Львів (Послуги)

Посада:Менеджер з надання кредиів.
Посадові обо'язки:якісна консультація клієнтів,підготовка пакету документів для укладення кредитних договорів та надання кредиту,Робота з програмами MS Office,навики роботи з документами,залучення клієнтів,продзвін бази клієнтів
Під час роботи кредитним менеджером досягла таких навичок:вміння працювати з людьми,розвиток силі волі,працювитість та наполегливість,націленість на результат.

Освіта

Львівський Національний університет Львівська політехніка

Комп'ютерні науки та інформаційні технології, Львів
Незакінчена вища, з 2013 по 2018 (5 років 3 місяці)

Найсучасніші світові досягнення ґрунтуються на ефективному використанні інформаційних технологій у різноманітних галузях науки, техніки, виробництва. Розвиток економіки вимагає розроблення, впровадження та постійного вдосконалення інформаційних технологій, їх математичного та комп’ютерного забезпечення. І саме фахівець з комп’ютерних наук та інформаційних технологій здатний вирішувати завдання, створюючи програми для їх розв’язання, використовуючи засоби інформаційних технологій.
Фахівці з комп’ютерних наук та інформаційних технологій призначені для професійної роботи на підприємствах, в установах та організаціях сфери економічної, фінансової, виробничої, торговельної, оборонної, медичної, освітянської, соціальної, дослідницької діяльностей різних форм власності та типів господарювання в різних галузях промисловості, торгівлі, банківській, фінансовій і митній системах, наукових і навчальних закладах.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Windows Email 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік Операційні системи

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Маю досвід роботи на комп'ютері:(OS Windows, MS Qffice: Word, Excel, програму 1 С: Бухгалтерія, Інтернет, e-mail)
Ділові якості:Доброзичливість, комунікабельність, стресостійкість, старанність, акуратність, самодисципліна, організованість, здатність до навчання, толерантність, пунктуальність, порядність, відповідальність, цілеспрямованість, вміння працювати з людьми та колективом,а також з конфіденційною інформацією, працьовитість, самостійність, вміння працювати в команді, відсутність шкідливих звичок, наявність прагнення до особистого зростання і самовдосконалення.
Особиста характеристика: здатна швидко вчитись та сприймати інформацію, товариська, виконавча.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: