Резюме від 12 січня 2024 PRO

Ярослав

Менеджер ресторану

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер

з 04.2021 по 03.2022 (11 місяців)
Комплекс «Avalon», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1) контроль стандартів роботи персоналу

2) складання графіків відповідно до роботи підрозділів

3)контроль дотримання санітарних норм

4) навчання персоналу відповідно до стандартів комплексу

5) складання меню для івентів та бенкетів

6) ревізії

7) контроль середнього чеку та розробка шляхів його підвищення.

8) робота з новим персоналом та його навчання.

Менеджер ресторану;

з 12.2017 по 09.2020 (2 роки 9 місяців)
Сім'я ресторанів Cartel, Буковель (Заклади харчування на ТК Буковель)

- Навчання стандартів обслуговування;
- Організація роботи персоналу;
- Аналіз витрат;
- Контроль за рівнем запасів інвентарю, хоз.товарів і т.д.;
- Складання графіку роботи персоналу;
- Замовлення поставок;
- Бронювання та контролювання івентами;
- Розгляд скарг гостей;
- Розв’язання проблем;
- Робота з документацією, закриття проблемних рахунків;
- Взаємодія з клієнтами, робітниками, постачальниками і т.д.;
- Ревізії.

Офіціант

з 08.2017 по 11.2017 (3 місяці)
Сім'я ресторанів Cartel, Буковель (Заклади харчування на ТК Буковель)

Менеджер ресторану

з 07.2014 по 07.2017 (3 роки)
Сім'я ресторанів Гойра Груп, Чернівці (Заклади харчування)

Досвід відкриття ресторану з нуля.
Обов'язки:
- Тренінги для персоналу;
- Планування меню;
- Управління бюджетом;
- Звіти по витратам;
- Взаємодія з постачальниками;
- Робота з документацією;
- Контроль за рівнем запасів інвентарю, хоз.товарів і т.д.;
- Складання графіку роботи персоналу;
- Замовлення поставок;
- Бронювання та контролювання банкетних заходів;
- Розгляд скарг гостей;
- Розв’язання проблем;
- Підтримання обладнання ресторану, барне обладнання, столові прибори;
- Підтримка меню та пивної системи;
- Відкриття і закриття касової системи.

Офіціант

з 12.2013 по 07.2014 (7 місяців)
Сім'я ресторанів Гойра Груп, Чернівці (Заклади харчування)

Освіта

ЧНУ. Ім. Ю.Федьковича

Географічний, Чернівці
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 8 місяців)

Економіко-правничий інститут

Економіка підприємств, Чернівці
Незакінчена вища, з 2006 по 2008 (1 рік 8 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS PowerPoint

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Ключові навички:
- Робота в команді
- Гнучкість
- Навички обслуговування гостей
- Організаційні навички
- Навички вирішення проблем

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: