Юлія
Кондитер, пекар, 20 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 30 років
- Місто проживання:
- Інші країни
- Готовий працювати:
- Самбір
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4027610
Досвід роботи
Кондитер, пекар
з 11.2020 по 06.2021
(7 місяців)
Ресторан Homie, Дніпро (Пищевая промышленность)
Випікання чизкейків, американського печива, різноманітних кексів, горішків зі згущення молоком, профітролів, макаронів, приготування тартів.
Кондитер
з 09.2020 по 12.2020
(3 місяці)
Кондитерська студія, Дніпро (Пищевая промышленность)
Приготування Macarons, мусових десертів.
Робота з зеркальною глазурю, велюром.
Збірка , вирівнювання та оформлення тортів на замовлення.
Кондитер
з 04.2019 по 07.2020
(1 рік 3 місяці)
Ramada Lviv Hotel, Львів (Гостинично-ресторанный бизнес)
Обов'язки старшого кондитера.
Приготування сучасних мусових десертів, робота з дзеркальною глазур'ю.
Проробка та введення в меню власних авторських десертів.
Приготування весільного кенді-бару.
Кондитер
з 05.2017 по 09.2018
(1 рік 4 місяці)
Ресторан Park Avenue, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)
Обязанности старшего кондитера, пекаря.
Разработка технологических карт.
Проработка меню и введение новых авторских десертов и хлебной корзины.
Работа с разными видами теста; зеркальной глазурью; муссовими десертами.
Кондитер, пекарь
з 11.2016 по 03.2017
(4 місяці)
Ресторан ПРОБКА, Пивоварня, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)
Должность кондитера и пекаря.
Работа с зеркальной глазулью, велюром, шоколадом.
Приготовление муссовых десертов и чизкейков.
Выпекание хлеба.
Кондитер
з 09.2015 по 10.2016
(1 рік 1 місяць)
Кондитерская мастерская Tortini, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)
Приготовление MACARONS; эклеров; чизкейков; мусовых десертов.
Работа с покрытием велюр.
Піцейола
з 05.2013 по 09.2013
(4 місяці)
Піцерія Palermo Vll, Коктебель (Готельно-ресторанний бізнес)
Виготовлення різноманітних видів піц , дотримання робочого місця згідно санітарних правил.
Освіта
Харківський Державний Університет харчування та торгівлі
Технології харчування, Харків
Вища, з 2011 по 2016 (5 років)
Додаткова освіта та сертифікати
Харківський Державний Університет харчування та торгівл, курс Кондитера, сертифікат Кондитера III розряду
2012
Харківський Державний Університет харчування та торгівлі , сертифікат Повара IV розряду
2014
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — середній
- Українська — вільно