Резюме від 16 квітня 2024 PRO

Юлія

Кондитер, пекар, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Інші країни
Готовий працювати:
Самбір

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кондитер, пекар

з 11.2020 по 06.2021 (7 місяців)
Ресторан Homie, Дніпро (Пищевая промышленность)

Випікання чизкейків, американського печива, різноманітних кексів, горішків зі згущення молоком, профітролів, макаронів, приготування тартів.

Кондитер

з 09.2020 по 12.2020 (3 місяці)
Кондитерська студія, Дніпро (Пищевая промышленность)

Приготування Macarons, мусових десертів.
Робота з зеркальною глазурю, велюром.
Збірка , вирівнювання та оформлення тортів на замовлення.

Кондитер

з 04.2019 по 07.2020 (1 рік 3 місяці)
Ramada Lviv Hotel, Львів (Гостинично-ресторанный бизнес)

Обов'язки старшого кондитера.
Приготування сучасних мусових десертів, робота з дзеркальною глазур'ю.
Проробка та введення в меню власних авторських десертів.
Приготування весільного кенді-бару.

Кондитер

з 05.2017 по 09.2018 (1 рік 4 місяці)
Ресторан Park Avenue, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Обязанности старшего кондитера, пекаря.
Разработка технологических карт.
Проработка меню и введение новых авторских десертов и хлебной корзины.
Работа с разными видами теста; зеркальной глазурью; муссовими десертами.

Кондитер, пекарь

з 11.2016 по 03.2017 (4 місяці)
Ресторан ПРОБКА, Пивоварня, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Должность кондитера и пекаря.
Работа с зеркальной глазулью, велюром, шоколадом.
Приготовление муссовых десертов и чизкейков.
Выпекание хлеба.

Кондитер

з 09.2015 по 10.2016 (1 рік 1 місяць)
Кондитерская мастерская Tortini, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление MACARONS; эклеров; чизкейков; мусовых десертов.
Работа с покрытием велюр.

Піцейола

з 05.2013 по 09.2013 (4 місяці)
Піцерія Palermo Vll, Коктебель (Готельно-ресторанний бізнес)

Виготовлення різноманітних видів піц , дотримання робочого місця згідно санітарних правил.

Освіта

Харківський Державний Університет харчування та торгівлі

Технології харчування, Харків
Вища, з 2011 по 2016 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Харківський Державний Університет харчування та торгівл, курс Кондитера, сертифікат Кондитера III розряду

2012

Харківський Державний Університет харчування та торгівлі , сертифікат Повара IV розряду

2014

Знання і навички

MS Word MS Excel

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: