Резюме від 26 березня 2019

Володимир

Інспектор відділу кадрів, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто проживання:
Хмельницький
Готовий працювати:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Кензір Валентина Анатоліївна
Дата народження:1983р.
Тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Освіта:Міжрегіональна Академія Управління Персоналом,Вінницька філія 2005-2012,отриманий диплом про вищу освіту,спеціалізація-фінанси.
Досвід роботи:З листопада 2017 по квітень 2018 інспектор відділу кадрів на підприємстві більше 100 осіб.Підбір персоналу, ведення кадрової документації,робота з персоналом.Ведення графіку відвідування,прийняття та звільнення працівників,звітність, оформлення відпустки та лікарняних листків,надання даних до бухгалтерії.
З грудня 2016 року по травень 2017 року –оператор 1С,бухгалтер,касир у бухгалтерії на оптовому складі печива.Основні обов’язки:Робота з програмою «1С»,оператор,замовлення товару,формування маршруту,робота з постачальниками,робота з документами ,нарахування заробітної плати,робота з готівкою.
Публічне акціонерне товариство,комерційний банк «Надра» з серпня 2007р. по квітень 2015р. на посаді касира-менеджера з операцій. Основні обов’язки:проведення касових операцій,обслуговування пластикових карток ,операції з чеками,валютні операції,продаж банківських металів,відправка і виплата грошових переказів,введення касових документів,прийом платежів від населення,робота з вкладами від населення.Виконання обов’язків старшого касира-менеджера.
2005р-2007р Відкрите акціонерне товариство «Ощадний банк» ТВБВ№46 на посаді контролер-касир:робота з вкладами від населення,грошові перекази,обмін валюти,виконання обов’язків завідуючої відділення.
Вільно володію персональним комп’ютером,як користувач,знання «1С» бухгалтерії,маю навики роботи в інтернеті та електронній пошті.
Українська мова-рідна,російська-розмовна.
Водійське посвідчення кат."В"
Особисті якості:Комунікабельність,дисциплінованість,чесність,гарні здібності до навчання,наполегливість,відсутність шкідливих звичок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: