Резюме від 25 травня 2024 PRO

Емірсін

Шеф-повар

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Буковель, Івано-Франківськ, Київ, Львів, Миколаїв, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 09.2023 по нині (8 місяців)
Wood hotel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал, су-шеф

з 09.2022 по 09.2023 (1 рік)
Золота пава, Берегове (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 10.2021 по 05.2022 (7 місяців)
Ресторан Хуторок, Жмеринка (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 09.2020 по 10.2021 (1 рік 1 місяць)
ресторан Brooklyn, Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)

координирование и организация правильной работы поваров и кухонных работников, отвечаю за закупки продуктов, проверяю блюда перед подачей, а также принимаю решение в разработке меню и новых рецептов. А главное, обладаю знаниями и опытом для управления коллективом.

Су-шеф

з 06.2020 по 09.2020 (3 місяці)
Аквапарк, Очаков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

з 10.2019 по 06.2020 (8 місяців)
Koruna, Татарів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал, су-шеф

з 10.2014 по 10.2019 (5 років)
Cartel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

ВПУ ресторанного сервісу та торгівлі

Кухар 5го розряду, Рівне
Середня спеціальна, з 2013 по 2015 (2 роки)

Знання і навички

Самостійність Здатність до навчання Приготування гарячих страв Приготування холодних страв Європейська кухня Українська кухня Комунікабельність Готування на мангалі Готування піци Італійська кухня Готування суші Готування фаст-фуду Пакування готової продукції Готування шаурми Випікання Розробка меню Складання технологічних карт Організованість

Рекомендації

  • Наталія Олександрівна

    Наталія Олександрівна

    Шеф кухар, ресторан Чек-ін

    Контактні дані приховані
  • Олейник Даніл

    Олейник Даніл

    Шеф кухар, Криве озеро

    Контактні дані приховані
  • Лешан Сергій

    Лешан Сергій

    Директор, Brooklin Рівне

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Уверен в себе, молод, энергичен, коммуникабельный, трудолюбивый, а главное люблю своё дело и готовлю с удовольствием.
Лучший повар Украины 2014 среди учеников профессионально-технических учебных заведений.

Схожі кандидати

Шеф-повар
Київ

Шеф-кухар
Дніпро, Львів, Одеса

Завпроизводством, су-шеф
20000 грн, Київ

Шеф-повар
30000 грн, Київ, Макарів, Калинівка (Фастівський р-н)

Шеф кухар, Керуючий закладом
Київ

Кухар су-шеф
Львів

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: