Резюме від 13 травня 2018

Дмитро

Начальник служби безпеки, адміністратор (управління персоналом), 14 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу штабу Управління з організації оперативного реагування

з 08.1993 по 06.2016 (22 роки 10 місяців)
МВС України (підрозділи обласного та державного рівня), Вінниця, Донецька та Луганська області з 31.05.2014р. (Правоохоронна ( у т.ч. впродовж понад 3 років участь в АТО).)

посада начальник відділу Головного управління, полковник Національної поліції, 4 державні нагороди (за особисту участь в АТО на посаді начальника штабу батальйону особливого призначенення, а за бойовим розкладом-командир контрдиверсійної групи) з травня 2014 по червень 2016 рр.

Освіта

Національна академія внутрішніх справ

Слідчо-криміналістичний факультет, Київ
Вища, з 1993 по 1997 (3 роки 11 місяців)

Рівень - спеціаліст (магістр), спеціальність"правознавство", окрім цього у 2005 році закінчив курс навчання в Академії управління МВС по спеціальності "управління підрозділами".Закінчив з відзнакою обидва ВИШі.

Додаткова освіта та сертифікати

Академія управління МВС

кожні 5 років

Знання і навички

Робота з оргтехнікою Експлуатація та обслуговування усіх видів авто та мех. техніки Досконале володіння вимогами кримінального та цив. законодавства Організація роботи усіх підрозділів ОВС у т.ч. ДСО та контроль Кульова стрільба з усіх видів стрілецької зброї та артозброєння

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно

Рекомендації

Начальник Головного Управління НПУ у Вінницькій області

Начальник Головного Управління НПУ у Вінницькій області

Начальник ГУНП, Головне управління МВС України у Вінницькій області

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Термін проходження служби складає 24 роки 03 місяці, 09 червня 2016 року звільнений на пенсію за вислугою років, останнє звання "полковник", всі займані під час служби посади передбачали управління підрозділами - організацію їх роботи та контроль (у т.ч. й в зоні проведення АТО), маю статус учасника бойових дій з 2014 року та 4 урядових бойових нагороди. В даний час займаюсь волонтерською та благодійною діяльністю, рішенням сесії райради визнаний волонтером та 2016 року, очолюю спілку ветеранів АТО з 2015 року. Активно займаюсь спортом (рукопашний бій, легка атлетика, гиревий спорт).
Маю презентабельний зовнішній вигляд, не маю шкідливих звичок, віддаю перевагу тактовному та ввічливому спілкуванню з людьми, незалежно від обставин. Приоритетом при роботі з персоналом вважаю виявлення найбільш корисних якостей співробітників та їх ефективне використання. Для досягнення загального позитивного результату готовий працювати за рахунок особистого часу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: