Резюме від 17 жовтня 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4085754

Врач-бактериолог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Кропивницький
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Посада Бактеріолог
П. І. П. Сидорчук Тетяна Олександрівна
Домашня адреса м. Кропивницький,
Вул. Героїв України, б. 24/27, к 1, кв 52
(Серпень 2017 переїзд до м. Києва)
Телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. адреса [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Вік 35 років

Освіта – 2002 – 2007 роки – Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна, факультет «Біологія», магістратура.
2008 рік – проходження спеціалізації (Київська національна медична академія післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика) за спеціальністю бактеріологія.
2013 рік – удосконалення по бактеріології на базі Київської національної медичної академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика.
28 травня 2014 року атестована на другу кваліфікаційну категорію.
2017 рік – удосконалення по бактеріології на базі Київської національної медичної академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика.
11 квітня 2017 року атестована на першу кваліфікаційну категорію.


Направлення діяльності
З серпня 2007 року по жовтень 2008 року працювала в бактеріологічному відділі клініко-діагностичної лабораторії 1-ої міської лікарні м. Кіровограда на посаді лаборанта з вищою немедичною освітою.
З жовтня 2008 року переведена до бактеріологічного відділу клініко-діагностичної лабораторії поліклінічного відділення №1 комунального закладу „Поліклінічне об’єднання м. Кіровограда” на посаду бактеріолога, де працюю по теперішній час.

Стаж роботи за спеціальністю 9,5 років.

Професійні навики і знання
Виконую бактеріологічні дослідження з профілактичною метою осіб декретованого контингенту м. Кропивницького на кишкову групу інфекцій, на наявність патогенного стафілококу та бактеріологічні дослідження з діагностичною метою на кишкову групу інфекцій, дисбактеріоз, на краплинну групу інфекцій, дослідження клінічного матеріалу на патогенні та умовно-патогенні мікроорганізми, дослідження крові на стерильність, дослідження крові на черевний тиф методом гемокультури, серологічні дослідження (на черевний тиф РПГА з еритроцитарним сальмонельозним Ві-діагностикумом, реакція аглютинації з рикетсіозним діагностикумом) для пацієнтів поліклінічних відділень, що входять до комунального закладу.
Виконую ідентифікацію мікроорганізмів і облік чутливості до антибактеріальних препаратів.
Виконую санітарно-бактеріологічні дослідження – змиви та бакконтроль повітря у відділеннях хірургічного профілю закладу.
Здійснюю внутрішній лабораторний контроль - бакконтроль повітря, змиви з обладнання. Проводжу контроль поживних середовищ, діагностичних препаратів, дезінфекційних засобів.
З вересня 2015 року виконую обов’язки завідувача клініко-діагностичної лабораторії комунального закладу «Поліклінічне об’єднання м. Кіровограда» до якого входять 4 клінічних і біохімічних відділів, 1 бактеріологічний відділ. Готувала документацію і приймала безпосередню участь у атестації клініко-діагностичної лабораторії на проведення вимірювань у сфері поширення державного метрологічного нагляду в галузі охорони здоров’я.
Складаю місячні, квартальні, річні звіти, проводжу аналіз роботи відділів клніко-діагностичної лабораторії.
Комп’ютерні навики: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Office, Internet.
Знання мов: українська, російська – рідні мови, англійська – добре володію.
Особисті якості. Перш за все, я люблю працювати і працювати плануючи день, тиждень, місяць. Я активна, ініціативна, цілеспрямована, рішуча, дисциплінована і відповідальна людина, легко засвоюю нові методи досліджень, моя мета завжди покращувати і вдосконалювати як свій професійний, так і особистий рівень. Я вважаю, що завжди потрібно рухатись вперед і навчатись. Порядність і щирість – мої самі важливі життєві принципи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: