Резюме від 8 січня 2022 PRO

Анна

Няня, 16 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Звенигородка
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вчитель української мови, вихователь групи продовженого дня, вихователь дитячого садка, вчитель англійської мови в початкових класах

з 09.2009 по 06.2017 (7 років 9 місяців)
школа, село Стецівка (Освіта, наука)

2017-2018 робота нянею в сім'ї, 3 дітей, вахта 7/7, 14/14

Освіта

Черкаський національний університет імені Б. Хмельницького

Українська філологія, вчитель української мови і літератури та зарубіжної літератури, Черкаси
Вища, з 2001 по 2006 (4 роки 8 місяців)

Додаткова інформація

Маю досвід роботи в сім'ї нянею.Працювала в сім'ї з 3 дітками віком 4 місяці, 2,5р., 6 р. Основна увага— дитині віком 4 місяці, особливості штучного вигодовування, догляд та розвиток, з старшими дітьми— допомогти зібрати в садочок та в школу, доглянути, коли хворіють, проконтролювати прийом ліків, організувати дозвілля у вихідні дні. Також в обов'язки входило прання та догляд за дитячими речами, постіллю,приготування їжі для дітей, введення прикорму для найменшої, підтримка порядку і чистоти дитячих іграшок. Працювала за програмою «Я у світі», «Дитина», методики Домана, Монтессорі, посібники серії«Сім гномів». Маю рекомендацію. Робота в іншій сім'ї— няня для 1 дитини, пізніше— поєднання обов'язків няні та домробітниці, в час , коли дитина в садочку. Робота вахтовим методом. Працювала в школі вчителем, вихователем групи продовженого дня, вихователем в дитячому садочку. Радо навчаюсь новому та займаюсь самоосвітою, прагну розвитку, здобуття нових вмінь і навичок, вивчаю методики раннього розвитку та психологічні аспекти виховання і розвитку дітей.Без шкідливих звичок. Розлучена, мама двох дітей віком 14 та 16 років. Люблю готувати, дотримуватись порядку, розумію, що таке дотримуватись субординації та прислухатись до батьків у питаннях виховання та догляду за дітьми.Сподіваюсь знайти роботу в сім'ї, де зможу бути хорошою нянею і другом для дитини. Роботу шукаю вахтовим методом 7/7, 10/10, оскільки є мамою неповнолітніх дітей.

Схожі кандидати

Няня
Київ

Няня
Київ

Няня-гувернантка
Київ, Львів, Одеса

Няня для дитини
Київ

Помощник воспитателя
Київ

Няня
Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: