Резюме від 24 липня 2017

Евгений

Шеф-повар, сушеф

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

старший смены, су-шеф

з 11.2016 по 07.2017 (8 місяців)
ресторан ГдеБургер, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

з 07.2015 по 07.2016 (1 рік)
Full Moose Pub, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Выполнял основные функции шеф-повара (контроль выдачи блюд, составление закупок, переучет, составление графиков поваров), шеф-повар являлся владельцем данного заведения и Гдебургер (при необходимости предоставлю рекомендации)

Повар

з 04.2014 по 08.2014 (4 місяці)
ресторан Континент, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар, старший повар

з 03.2013 по 06.2015 (2 роки 3 місяці)
ресторан Гершир, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Освіта

ХГУПТ

Технология питания, Харьков
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 9 місяців)

Специалист (дневное отделение)

Додаткова інформація

Честный, дружелюбный, ответственный, целеустремленный, пунктуальный

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: