Резюме від 5 серпня 2017

Олена

Официантка, консультант, менеджер

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дубно, Львів, Млинів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Національний Університет Львівська Політехніка

Інститут права та психології, Львів
Незакінчена вища, з 2017 по 2020 (2 роки 9 місяців)

Україні професія психолога з кожним роком набуває більшої популярності. В нашій країні найбільше психологів працює у сфері освіти - педагог-психолог допомагає малюкам адаптуватися до незнайомого середовища, проводить тестування на готовність до школи, працює з проблемними дітьми. У школах педагоги-психологи відбирають першокласників, займаються корегувально-розвиваючою діяльністю, профорієнтацією старшокласників, проводять різні тренінги тощо.
Клінічний психолог працює в службах допомоги важким хворим: онкологічним, ВІЛ-інфікованим тощо. Допомагає пацієнтам впоратися зі стресом, підтримує їх, стежить за станом здоров'я, а у разі потреби підключає до лікування психіатра і невролога. Фахівець з психології може знайти своє місце в політиці і бізнесі.
На підприємстві психолог вивчає вплив психологічних, економічних і організаційних факторів виробництва на трудову діяльність працівників підприємства, установи, організації з метою розроблення заходів для створення сприятливих умов праці і підвищення її ефективності.Тому ця професія є доволі цікавою та потрібною.

Додаткова освіта та сертифікати

Дубенський Педагогічний коледж РДГУ

2014,4 роки.

Знання мов

Російська — середній

Додаткова інформація

Я цілеспрямована, активна, креативна та дружелюбна. Вмію працювати в команді, часто виконую роль лідера. Вважаю себе перфекціоністом та не зупиняюсь на своєму шляху.
Обожнюю фотографувати та читати різноманітну літературу і спілкуватися з людьми на різні теми.
Маю навички в роботі з такою програмою як:Avatan.
Вільно володію українською, середній рівень російськоїї та початковий анлгійської і французької.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: