Резюме від 15 вересня 2019

Наталія

Педагог англійської мови та фортепіано, перекладач

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Черкаси
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Педагог,керівник відділу

з 08.2008 по 04.2019 (10 років 8 місяців)
перекладач,педагог англійської мови на спеціальних курсах,педагог фортепіано - музична школа,педагог англійської мови ЗОШ 29, Черкассы (робота з учнями від 3-4-х років до зрілого віку)

ЗакiнчилаЧеркаський пед.університет ім. Б.Хмельницького(інститут іноземних мов)Маю сертифікат міжнародного зразку по методиці викладання англійської мови (Helen Doron).Викладала англійську мову в м.Київ - школа Teremok Union,та приватних курсах для всіх вікових груп,стаж роботи в школі Helen Doron.
Також я- викладач першої категорії.Досвід роботи з дітками десять років.Маю практику викладання англійської мови як в приватних так і в державних закладах освіти.
Як педагог фортепіано,виконувала обов"язки директора музичної школи.До цього часу працюю керівником відділу фортепіано.Організовую цікаві музичні і лінгвістичні проекти,пишу сценарії,веду концерти,виступаю як концертмейстер.Я відкрита,щира людина,готова завжди вчитися,розвиватися і йти на зустріч!На різноманітних конкурсах мої учні отримували призові місця та Гран Прі! Працюючи викладачем багато років поспіль, якісно готувала учнів до вступу у ВНЗ,готувала учнів до олімпіад та конкурсів ,де вихованці отримували дипломи,грамоти,а я ,як викладач-подяки.Працюючи перекладачем ,забезпечувала якісний переклад. Завжди показувала високу результативність,заняття проходили весело,пізнавально,методично цікаво і правильно.Окрім роботи в музичній школі,працюю в приватній школі,де викладаю англійську мову для діток!)

Освіта

ЧНУ ім.Б.Хмельницького(англійська мова та література),Черкаське музичне училище

Англійська мова та література,фортепіано, Черкассы
Вища, з 2008 по 2014 (5 років 8 місяців)

Англійська та музика дуже тісно пов"язані між собою ,адже засобами музики дуже гарно розвивається слух,є багато методів інтенсивного вивчення англійської мови за допомогою музики(пісень,скоромовок,віршиків).Поєднуючи два напрямки в один можна досягти неабиякого успіху!Я знаю як зацікавити,як навчати,як зробити будь-який заклад успішним!Готова до співпраці й нових цікавих,творчих,креативних завдань!

Додаткова інформація

Я маю великий педагогічний досвід( 10 років).Мої вихованці -успішні учні-випускники ,які обрали мою професію своєю.Я дуже цікава ,комунікабельна,активна особистість,яка завжди все робить якісно ,досконально. Я звикла віддаватися повністю тому за що я берусь,швидко знаходжу спільну мову як з маленькими так і дорослими. Маю здатність творчо підходити до будь -яких поставлених задач,не зупиняюсь на досягнутому,постійно відвідую курси підвищення кваліфікації,маю безліч подяк від організаторів конкурсів та обласних відділів культури та освіти.Завжди відкрита до нових звершень та вражень!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: