Ольга
Керівник відділу якості, 25 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 61 рік
- Місто:
- Полтава
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4239296
Досвід роботи
Спеціаліст з якості систем менеджменту, директор з якості
з 06.2019 по 03.2022
(2 роки 9 місяців)
ТОВ XXXXXXXXXX, Полтава (Харчова промисловість)
-Маю вищу освіту;
-Досвід роботи -на посаді 2 роки 9 місяців (в харчовій промисловості);
-діючий аудитор систем менеджменту: ДСТУ ISO 9001:2015 та ДСТУ ISO 22000:2019),
-Володію знаннями нормативної документації в харчовій промисловості, діючими Законами в Україні, Санітарними правилами для харчової промисловості,Codex Elementarius, знаннями правильності написання декларації виробника, періодичності випробувань асортименту харчової продукції, згідно вимог діючого Законодавства на сьогоднішній день;
-володію знаннями отримання дозвільної документації для роботи підприємства в правовому полі (експлуатаційний дозвіл, сертифікати на відповідність систем менеджменту: ДСТУ ISO 9001:2015 та ДСТУ ISO 22000:2019), якщо наявна випробувальна лабораторія (свідоцтво на право вимірювань, в певній галузі);
-знання по періодичності випробувань продукції (показники безпечності );
-якщо відсутня власна випробувальна лабораторія,володіння заключення договорів- з акредитованими лабораторіями, в тій чи іншій галузі;
-Володію знаннями запровадження системи безпечності харчової продукції. на відповідність вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO2200:2018, IDT) Cистеми управління безпечністю харчових продуктів.Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу;
Відповідальна, умію працювати самостійно.
Мої навики та здібності:
-організація функції контролю якості продукції підприємства у відповідності з вимогами внутрішніх нормативних документів і цілей діяльності підприємства;;
-організація і вдосконалення системи менеджменту якості і безпечності харчової продукції;
робота з рекламаціями та скаргами на продукцію;
-проведення моніторингу якості сировини, що надходить на підприємство;
-володіння знаннями нормативної документації (харчова промисловість), досвід у проведенні навчань для працівників, стосовно якості та безпечності харчової продукції.
-проведення навчань по системі безпечності харчової продукції, стосовно всіх вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO2200:2018, IDT) Cистеми управління безпечністю харчових продуктів.Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу; та запровадженої та діючої системи, включно ДСТУ ISO 9001:2015 Системи управління якістю.ВИМОГИ.
-ведення та підтримання запровадженої та діючої системи ДСТУ ISO 9001:2015 та ДСТУ ISO 22000:2019 на підприємстві.
Провідний інженер із стандартизації відділу з оцінки відповідності
з 11.2003 по 05.2019
(15 років 6 місяців)
ДП "Полтавастандартметрологія", Полтава (уповноважено на проведення робіт із сертифікації продукції та послуг, в т.ч. імпортної продукції, в державній системі сертифікації УкрСЕПРО)
- аналіз нормативної документації;
- аудит підприємств харчової промисловості;
- постановка продукції на виробництво;
- аналіз супровідної документації якості сировини і готової продукції підприємств;
- розробка технологічних інструкцій, блок-схем з позначенням критичних точок відповідно до ризиків системи НАССР, розрахунок рецептур;
- прийняття рішень по вибору схеми сертифікації;
- відбір продукції для випробувань за показниками ідентифікації та безпеки згідно НД (періодичності контролю), аналіз протоколів випробувань на відповідність нормативній документації;
- перевірка споживчого та транспортного маркування продукції, надання рекомендацій згідно Законів та регламентів;
-консультування підприємств харчової промисловості, з питань дозвільних документів, щодо виготовлення харчової продукції;
- підбір нормативної документації необхідної для виробництва та контролю якості готової продукції, що виготовляється;
- проведення внутрішнього аудиту всередині підприємства;
- володіння державними стандартами, законами у сфері оцінки відповідності харчової продукції.
Діючий аудитор з сертифікації харчової продукції та продовольчої сировини.
Проходила курси підвищення кваліфікації персоналу в УкрНДНЦ, м. Київ, з 2003 р. (періодичність 3 роки), приймала участь в семінарах на тему безпечність харчової продукції НАССР, семінарах по гармонізації стадартів всередині підприємства.
Підвищення кваліфікації в даній галузі кожного року, з наявними підтверджуючими сертифікатами, щодо підтвердження знань.
Начальник цеху
з 06.1983 по 07.2003
(20 років 1 місяць)
КП "Полтавська маслосирбаза", Полтава (Виготовлення плавлених сирів)
- контроль технологічного процесу;
- підбір сировини, розрахунок рецептур;
- розробка нових видів продукції і впровадження їх у виробництво з дотриманням вимог НД;
-виявлення дефектів готової продукції, аналіз причин та негайне їх усунення;
- періодичність контролю готової продукції;
-контроль всіх етапів виробництва та реалізації продукції;
- володіння інформацією дозвільної документації;
- ведення табелю обліку робочого часу працівників цеху;
- звітність про списання сировини та виготовлення готової продукції;
- планування виготовлення готової продукції згідно заявок;
- керівництво колективом цеху близько 50 осіб;
-досвід успішного проходження перевірок контролюючими органами
Освіта
Полтавський кооперативний інститут
Технологія громадського харчування, Полтава
Вища, з 1986 по 1992 (5 років 9 місяців)
Інженер-технолог громадського харчування
Додаткова освіта та сертифікати
Курси підвищення кваліфікації персоналу УкрНДНЦ, м.Київ; бюро Верітас
2004, 2006, 2009, 2012, 2015, 2019
Знання і навички
Знання мов
Російська — вільно
Схожі кандидати
Начальник відділу, заступник директора, директор
Полтава, Дніпро
,
ще 4 міста
Заступник керівника відділу, керівник відділу
35000 грн, Полтава, Дніпро
,
ще 7 міст
Начальник підрозділу, заступник керівника, директора, начальника
Полтава
Директор, заступник директора, начальник відділу
Полтава, Дніпро
,
ще 8 міст
Директор філії, керівник СТО, начальник тендерного відділу, закупівельник
Полтава, Дистанційно
Директор, заступник директора, начальник відділу
20000 грн, Полтава