Резюме від 18 липня 2018 PRO

Василь

Project manager (стажер)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор закладу

з 03.2017 по 03.2018 (1 рік)
Бар "Градус", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

В обов'язки входило: оформлення документів, починаючи від оформлення ФОП; реєстрація касового апарату; оформлення ліцензії на продаж алкогольних напоїв; закупка обладнання та інвентарю на зал і кухню; ведення переговорів та домовленостей з дизайнерами і торговими представниками; набір персоналу; навчання персоналу; касова звітність; проведення інвентаризації; співпраця з дизайнером; складення робочого графіку.

Бармен, адміністратор, набір персоналу

з 03.2014 по 04.2017 (3 роки 1 місяць)
Паб "Купіца", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Під час роботи поглибив навички у ресторанній справі, отримав досвід у рекрутингу.
Кожна з посад вимагала гнучкості, комунікабельності, енергійності, дисциплінованості, вміння зацікавити та прорекламувати той чи інший продукт.
Отримав досвід роботи з великими групами людей, вміння налагоджувати комунікацію, вести переговори, організовувати та налагоджувати процеси, ставити завдання та досягати виконання цілей

Бармен

з 09.2013 по 03.2014 (6 місяців)
"Челентано рісторанте", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

В обов'язки входило: замовлення товару на бар, контроль (наявності) та видача товару; складення графіку; стажування персоналу; виготовлення та видача напоїв.

Адміністратор ресторану

з 03.2012 по 09.2013 (1 рік 6 місяців)
Готельно-ресторанний комплекс "Леотель", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Під час роботи поглибив навички у менеджменті та ресторанній справі, отримав досвід у туристичному бізнесі.
Працював з великими групами туристів, налагоджував комунікацію з іноземними гостями.
Приймав замовлення на бенкети, весіллля.
Відкривав та закривав зміни ресторану і контролював наявність всіх на робочому місці.
Проводив переговори з торговими представниками.
Проводив співбесіди на роботу.

Бармен

з 12.2011 по 03.2012 (3 місяці)
Стейк-хаус "Родео", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 03.2009 по 12.2009 (9 місяців)
Ресторація "Лівий берег", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей закладу, прийом та видача замовлення.
Сервірування столів, розрахунок гостей.

Освіта

Львівський інститут економіки і туризму

Факультет “Менеджмент організацій”, спеціалізація “Менеджмент готельного та ресторанного бізнесу”, Львів
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси барменів (promix.com.ua)

2011, 1 місяць

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet MS PowerPoint Opera Mozilla Firefox Google Chrome Веб-браузери Adobe Acrobat Reader Poster Profit Google LIBRO

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Пунктуальний, цілеспрямований, наполегливий, старанний, відповідальний, комунікабельний, акуратний, врівноважений, доброзичливий.
Враховуючи особливості попередніх місць праці – швидко навчаюся, пристосовуюся та завжди знаходжу спільну мову з клієнтами.
Зацікавлений у навчанні, отриманні нового досвіду та практичних навичок.
Вмію мислити стратегічно та досягати поставлених цілей.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: