Резюме від 22 лютого 2020 PRO

Сус Сергей Анатольевич

Шеф-повар, 30 000 грн

Повна зайнятість, неповна зайнятість, дистанційна робота.

Вік:
39 років
Місто:
Хмельницький
Готовий до переїзду в:
Івано-Франківськ, Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Соучредитель

з 09.2019 по 12.2019 (3 місяці)
Шашлычный двор, Хмельницький (Блюда на мангале с собой)

Открытие сети небольших шашлычных, составление меню, раскрутка заведения, соучредитель.

Шеф-повар

з 06.2019 по 09.2019 (3 місяці)
Марко Полло, Кыргызстан (Пансионат на 500 мест)

Разработка меню, приготовление Аля карты, контроль выдачи, закупок, и т. д

Повар

з 12.2018 по 03.2019 (3 місяці)
ГРУ Дружба 4-е звёзды, Словакия (Гостинично ресторанный комплекс)

Приготовление мясных, гарниров, первых блюд

Шеф-повар

з 12.2017 по 04.2018 (4 місяці)
vineria, Анкара (винный ресторан)

Запуск ресторана европейской кухни

Шеф-повар

з 04.2017 по 08.2017 (4 місяці)
ГРК Маджестик, Партенит (Ресторанный комплекс)

Мангальщик

з 03.2015 по 01.2016 (10 місяців)
Три сосны, Москва (Ресторанный комплекс)

Шеф-повар

з 04.2008 по 06.2010 (2 роки 2 місяці)
Абажур, Хмельницкий (Ресторан)

Шеф-повар

з 07.2006 по 04.2008 (1 рік 9 місяців)
Баттерфляй, Хмельницкий (Ресторанный комплекс)


Освіта

УКК Добробут

Повар-кондитер, Хмельницкий
Середня спеціальна, з 06.1997 по 01.1999 (1 рік 7 місяців)


Професійні та інші навички

Хоспер , мангал, тандыр, пароконвектомат, вакууматор (16 років досвіду)
Просунутий, використовую в даний час.


Додаткова інформація

Стаж работы 16-ть лет,работал в Турции, Европе,Москве,Крыму и некоторых городах Украины.Отличьно знаю блюда мангала,европейскую и украинскую кухни, работаю с различным оборудованием, как пароконвектомат так и вакууматор.Готов к переезду в любой город или страну!Опыт запуска ресторанов с нуля, подбор оборудования, калкуляционные карты, обучение персонала.


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: