Резюме від 28 серпня 2018 PRO

Таміла

Адміністратор, менеджер з персоналу, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з персоналу

з 01.2017 по нині (7 років 4 місяці)
ТОВ "Партнер Дістрібьюшн", Київ (логістика, дістрібьюція)

Проведення прийому, звільнення працівників, оформлення відпусток за нормативними документами компанії; складання табелю обліку робочого часу (понад 100 працівників), робота в 1-С 7.7, пошук персоналу низької ланки (робочі) та середньої ланки (оператори, бухгалтери, менеджери).

Спеціаліст відділу оплати праці та організаційних змін

з 03.2015 по 07.2016 (1 рік 4 місяці)
Київська обласна філія ПАТ "Укртелеком", Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Складання та коригування Положень про структурні підрозділи та посадових (робочих) інструкцій працівників (понад 1000 шт), підготовка різного роду наказів з основної діяльності (затвердження штатного розпису, встановлення доплат та надбавок, виплата премій працівникам, зміна внутрішньовиробничої структури, тощо), розробка та затвердження балансу робочого часу, ведення табелю обліку робочого часу. Ведення кадрового діловодства ( звільнення працівників, проведення відпусток, архівація справ, тощо)
Причина звільнення: в зв`язку із закриттям філії

Провідний інженер з організації та нормування праці

з 07.2001 по 03.2015 (13 років 8 місяців)
Дирекція первинної мережі ПАТ "УКртелеком", Київ (телекомінікації)

Участь у розробці норм та нормативів, здійснення розрахунку чисельності штату (понад 2000 од). Проведення тарифікації робочих місць. Робота зі штатним розписом, внесення змін до нього, робота в АС «Парус- Підприємство». Розробка посадових (робочих) інструкцій та Положень про структурні підрозділи. Оптимізація внутрішньовиробничих структур, підготовка наказів на їх затвердження. Підготовка наказу про баланс робочого часу, ведення табелю обліку робочого часу. Підготовка наказів про встановлення доплат, надбавок, разових виплат. Участь у проведенні атестації робочих місць за умовами праці. Складання різноманітної звітності за напрямом роботи.
Причина звільнення: в зв`язку із закриттям філії.

Менеджер

з 03.2000 по 04.2001 (1 рік 1 місяць)
ТОВ " Терамед", Київ (Торгівля)

Формування замовлень на спец.одяг та засоби захисту відповідно до потреб замовника, виписка рахунків-фактур, податкових накладних, видаткових накладних. Виписка доручень на отримання ТМЦ. Постійна співпраця із замовниками та постачальниками. Виконання доручень керівника

Менеджер

з 10.1999 по 02.2000 (4 місяці)
ТОВ "Юніс", Київ (Торгівля)

Формування замовлень на спец.одяг та засоби захисту відповідно до потреб замовника, виписка рахунків-фактур, податкових накладних, видаткових накладних. Виписка доручень на отримання ТМЦ. Постійна співпраця із замовниками та постачальниками. Виконання доручень керівника

Освіта

Державна академія легкої промисловості України

Інженерно- економічний факультет, спеціальність "Менеджмент організацій", Київ
Вища, з 1994 по 1999 (4 роки 9 місяців)

Маю повну вищу освіту, ступінь спеціаліста

Знання і навички

MS Office 1С:Підприємство Парус

Додаткова інформація

Доброзичлива, відповідальна, цілеспрямована, швидко навчаюсь, легко знаходжу спільну мову з людьми, вмію самостійно приймати рішення та брати відповідальність на себе, організована, пунктуальна. Шкідливих звичок не маю.
Шукаю роботу в Голосіївському р-ні (від м. Теремки - до м. Либідська).
Офіційне працевлаштування відповідно до КЗпП;

зарплата- 10000 грн.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: