Резюме від 8 червня 2018 PRO

Микола

Агроном, заступник директора, директор, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

головний агроном

з 05.2016 по 07.2017 (1 рік 2 місяці)
Агротрейд, Харьков (Сільське господарство, агробізнес)

Виконував такі посадові обов’язки: Планування та організація всього технологічного процесу виробництва. Розробка технологічних карт по вирощуванню різних видів с/г культур з метою збільшення урожайності, в залежності від ґрунтових умов, кількості опадів, температурного режиму, наявності техніки на підприємстві. Проведення аналізу сівозміни та визначення структури посівних площ. Здійснення контролю за якісним та своєчасним виконанням технологічних операцій. Розрахунок потреби і забезпечення підприємства посівним матеріалом, ЗЗР, добривами. Аналіз необхідності видів техніки для своєчасної підготовки ґрунту, посіву, догляду за рослинами, збору урожаю. Розробка та забезпечення виконання графіку польових робіт. Підготовка бюджету відповідних витрат та організація звітності виробничої діяльності підприємства. Управління агрономічною службою, участь в організації, підготовці, навчання та атестації персоналу служби.

Освіта

ПДАА

Агрономія, Полтава
Вища, з 1994 по 1999 (4 роки 5 місяців)

Додаткова інформація

Знаю і використовую в роботі біологічні особливості культур, засоби захисту рослин, технології вирощування від класичної до стріп-тіла, різні види техніки, систему супутникової навігації.
Знання іноземних мов: англійська мова – базовий рівень.
Володіння комп’ютером: користувач, програми: World, Exel, частково С1 (8).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: