Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 березня 2024 PRO

Владислав

Шеф-кухар, керуючий рестораном, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник елітних ресторанів. Власник ресторанів.

з 10.1990 по 03.2023 (32 роки 5 місяців)
Приватний підприємець, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Діяльність у ресторанному бізнесі розпочав у 1990 році в Об'єднанні Київресторантресту у р-ні "Краків" барменом.
З 1995 р. працював за кордоном.
2001 рік - повернувся до України на запрошення очолити ресторан "Маячок" на Жуковому острові. Відкрив, запустив та керував ним до 2003 року.
https://tomato.ua/kiev/restaurants/mayachok
2003-2005 р. відкриття ресторану "Шансон" у м. Івано-Франківськ.
http://3place.com.ua/board/ivano_frankovsk/shanson/6-1-0-957
Запуск з нуля - реєстрація підприємства, проект, ремонт, підбір персоналу, розробка меню та навчання кухні. Це перший ресторан у місті, який працював з європейськими продуктами та стандартами. Ми створили чудову команду, яка злагоджено працювала і після закінчення мого контракту!
2005 р. був запрошений на контракт для будівництва та запуску ресторану та готелю "Танжер" у Києві.
http://www.doroga.ua/restaurant/Kievskaya/Podgorcy/Tanzher/226
Керував рестораном згідно з контрактом до весни 2007 року.
2007р. відкрив з фундаменту власний ресторан у м. Київ "Веселий Роджер".
https://topclub.ua/kiev/place-veselyj_rodzher.html
Розробка концепції, меню, підбір та формування команди, особистий приклад та робота з клієнтами дозволили закладу бути відвідуваним та популярним. Успішно вів бізнес до 2012 року. Потім продав його як бізнес! І жодного відношення до нього після 1.08.2012 року не маю!
Звертаю вашу увагу, що в усіх, без винятку, ресторанах я особисто розробляв та готував з шеф-кухарями меню та брав участь у його реконструкціях. Чудово знаю європейську, грузинську та українську кухні.Сам готував на прохання гостей і під час великого навантаження. Завжди перебував у процесі, працюючи за активною барною стійкою і зустрічаючи гостей.
З 2012 року відпочивав, мандрував, навчався та працював в інтернет проектах. Маю досвід проведення тренінгів, мотиваційних заходів та досвід просування проекту в інтернет.
Працював приватним кухарем в офісах та сім'ях VIP персон.
З 2018 по 2020 р. повернувся до ресторанного бізнесу. Працював шеф-кухарем. Розробляв меню,працював з бізнес-ланчами на 50-120 осіб.Маю хороший досвід у розробці меню, навчанні персоналу кухні та налаштуванні її правильної та ефективної роботи при обслуговуванні шведської лінії.Маю досвід роботи в готелях.
Останнє місце роботи-шеф кухар ресторану Сало в Буковелі (шведська лінія сезон 21-22),та ресторані Lacky Bull (сезон 22-23).В міжсезоння працював у Львові шеф-кухарем в ресторанах української кухні "Борщ та риба" і Гопак.
З 2010 року займаюсь консалтінгом. Налаштовую роботу у закладах громадського харчування під цілі замовника на контрактній основі (див.дод.інформацію) з виїздом по Україні.
Готовий розглянути пропозиції з гідним рівнем оплати і при умові роботи не в Києві,гідним рівнем проживання.
Про себе:
Одружений із 1991 року. Маю трьох дітей 31, 23 та 14 років.
Права категорії A. B. C. Стаж керування 30 років. ЗОЖ та правильні цінності, екологічне ставлення до оточуючих.

Освіта

Київский Політехнічний Інститут

Электроакустика и ультразвукова техніка, Київ
Вища, з 1987 по 1993 (6 років)

Не стала в нагоді!

Знання і навички

MS Word MS Excel Користувач ПК R-Keeper Ведення звітності Parus Бизнес тренер, тренінг та мотивація. Кризис-менеджер в сфері HoReCa,аудит роботи,рекомендації.

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Маючи великий досвід роботи,досконало знаю,як організувати коректну і ефективну роботу ресторану.
Пропоную послуги консультанта в інспекції та професійному оцінюванні роботи всіх ланок у вашому закладі на контрактній основі.
НЕ ПРЕТЕНДУЮЧИ НА КЕРІВНУ ПОСАДУ ТА ПОСТІЙНЕ МІСЦЕ РОБОТИ,готовий допомогти власникам і дати експертну оцінку роботи кухні,бару і менеджменту закладу.
Налагодити правильну та ефективну роботу кухні,допомогти в корекції меню,оновленні та приведенні меню закладу до сучасних європейських стандартів подачі,провести навчання персоналу кухні роботі по скорегованому меню.Скласти технологічні та калькуляційні картки.
Допоможу шеф-кухарю в розподілі службових обов'язків серед кухарів та контролю виконання ними задач,що гарантовано призведе до покращення робочої атмосфери та ефективності роботи.
Злагоджена і правильно організована робота команди кухні-це ключ до успіху закладу.
Девіз моєї роботи:"Якщо я це можу зробити,то це повинен змогти зробити кожен.І я готовий в цьому фахово допомогти." Це так званий ефект "людина з портфелем".
Ще одним з найважливіших факторів,що впливають на роботу закладу,є співпраця між всіма ланками ресторану.
Працюючи шеф-кухарем,офіціантом і барменом,будуючи власником декількох власних ресторанів я розумію роботу кожного в цьому ланцюзі і готовий налаштувати роботу всіх підрозділів,як одного злагодженого механізму.Допомогти працівникам зрозуміти вимоги і цілі роботодавця і налаштувати комунікацію в зворотньому напрямку.
Паралельно є можливість допомоги в налаштуванні роботи за стандартами ХАСП(навчання персоналу стандартам і вимогам),просуванні закладу в Інтернет,PR (співпраця з профільними фахівцями)
Термін моєї участі в залежності від цілей і задач від одного тижня до місяця.Зазвичай,довших термінів не потребується.Умови обговорюються особисто.
30 років досвіду,велика база рецептур,вміння комунікувати і показувати власним прикладом-це той багаж знань і навичок якими я готовий ділитися.Маєте бажання покращити роботу закладу,протестувати персонал і потужності,налагодити співрозуміння персоналу,внести зміни в меню... з задоволенням допоможу.
ГОТОВИЙ ВИЇЗДЖАТИ В РЕГІОНИ!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: