Резюме від 25 травня 2024 PRO

Олександр

Бренд-менеджер, керівник відділу збуту, представник виробника

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор філії

з 12.2023 по нині (5 місяців)
ПП ГІЛАСС, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Організація роботи підприємства і контроль роботи процесів, персоналу.
Прорахунок рентабельності діяльності філії, реалізація.
Оперування раціональним використання складських площ, відлагодження процесу зберігання продукції, прийому, відвантаженню.
Пошук персоналу, співбесіди, навчання, провадження їх трудової діяльності.
Управління функціонуванням і збільшенням клієнтської мережі та контроль виконання домовленостей між сторонами.
Вивчення і моніторинг нових можливостей збуту.
Особисте контактування партнерами і клієнтами, звітність.

Product-менеджер

з 04.2023 по 12.2023 (8 місяців)
Термопласт М, Меденичі (Будівельна промисловість, деревообробка)

Працював над виокремленим проектом у виробничій компанії. Ціль проекта - відлагодження виробництва міжкімнатних дверей і виведення торгової марки на ринок.
Моя задача полягала у оперуванням процесами на виробництві, у відділі збуту і робота над маркетингом.
Більшість часу, на початку моєї діяльності, було приділено виробничому процесу (усувалися причини браку, вводилися у робочий процес принципи ощадливого виробництва, підміняв майстрів цехів (у період їхньої заміни), доносив до керівника виробництва задачі по продукту, працював над покращенням продуктивності виробничих операцій і усуненню рекламаційних випадків, розробив та впровадив два нові продукти у серійний асортимент.
У відділі збуту проводив навчання для персоналу по продукту, планував збут по каналам, вів аналіз, віддвідував діючих клієнтів та залучав нових; усував недоопрацювання по корпоративним замовленням.
Працював над розробкою маркетингової стратегії.
Звільнився, по причині незадовільною інвестиційної політики компанії по відношенню до проекту, що у свою чергу робить неможливим виконання маркетингової стратегії і відповідно коригує мої результати та цілі. Така ситуація мене не влаштовувала і я вирішив шукати шлях для особистого розвитку і діяльності в іншому місці.

Керівник відділу збуту

з 11.2017 по 08.2021 (3 роки 9 місяців)
ТзОВ "АМ Союз" (TM Status Doors), Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Прийшов в компанію на позицію регіонального менеджера і за короткий період був переведенний на посаду керівника відділу збуту.
За час роботи здобув глибоку експертність у дверній галузі, розумінні виробничих процесів, управлінню людьми і підприємством, розробці продуктів, в експортних продажах і у внутрішньому ринку.
Мені вдалося побудувати прогнозовану модель продаж, створити колектив амбіційних продажників, що працювали на високому ентузіазмі і мотивації та робили результат. Я розвинув нові канали збуту, привів нових крупних клієнтів до компанії та відкрив нові регіони для збуту.

Бренд-менеджер

з 12.2015 по 01.2017 (1 рік 1 місяць)
Стар-Буд, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

СтарБуд - національний дистрибутор оздоблювальних матеріалів, лідер галузі.
Очолював у компанії напрямки двері, підлога, фурнітура. На час моєї роботи компанія працювала у Західній Україні, філіал у Києві був на початку свого розвитку.
Маю безпосереднє відношення до продуктивного розвитку компанії та запуску роботи дистрибуції у Центральній і Північній частинах України.
В мої обов'язки входило - управління напрямками, робота з постачальниками, торговим персоналом і дилерською мережею. Планування збуту, робота у полях, контроль дебіторської заборгованності, розробка промоакцій, робота з каналами збуту.

Територіальний менеджер

з 10.2014 по 12.2015 (1 рік 2 місяці)
Фабрика міжкімнатних дверей "Новий Стиль", Херсон (Будівельна промисловість, деревообробка)

ТМ "Новий Стиль" є одним з найкрупніших виробників міжкімнатних дверей у Західній Європі та титульною компанією української дверної галузі.
Я у компанії відповідав за розвиток Львівської і Закарпатської областей, мав часткове відношення до Івано-Франківської і Чернівецької обл.
До моїх обов'язків входила взаємодія з дистрибуторськими компаніями, їх торговими командами, безпосередня робота в "полях", моніторинг конкурентів, домовленості по співпраці і заключення договорів з торгівельною мережею, допомога у роботі і контроль за дистрибуторами.
Увійшов у історію компанії як амбітна і цілеспрямована людина, по сьогодні маю теплі відносити з колективом колишнього роботодавця.

Торговий представник

з 11.2013 по 10.2014 (11 місяців)
Асканія Дистрибюшн Захід, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

В мої обов'язки входило виконання планів продажу, мерчендайзинг та контроль дебіторської заборгованності на довіренній території (з чим успішно справлявся). Зі мною любили їздити територіальні менеджери компаній виробників, чию продукцію представляв на ринку мій роботодавець. Паралельною задачею у мене стояла робота з DIY-мережами.

Торговий представник

з 05.2011 по 08.2013 (2 роки 3 місяці)
ДФ Руслана, Херсон (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Вів напрацьовану клієнтську базу та активно поповнював її новими клієнтами, виконував плани продажу, відповідав за розвиток сезонного курортного напрямку на чорноморському побережжі Херсонської області, де побудував системні продажі і гарні відносини з клієнтами.

Торговий представник

з 04.2009 по 05.2011 (2 роки 1 місяць)
ЮгКатСервіс, Херсон (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Працював з діючою клієнтською базою та напрацьовував нових клієнтів, успішно розвинув свій напрямок та створив стійкі партнерські відносини з клієнтами. Виконував плани продажу, в обов'язки входив мерчендайзинг, контроль дебіторської заборгованості. Для більш динамічного розвитку продаж створив промоутерський проект у компанії, був його супервайзером.

Освіта

Європейський Університет

Економіка, Київ
Вища, з 2022 по 2026 (4 роки)

ХДУ ІФЖ

Журналістрика, Херсон
Вища, з 2004 по 2010 (6 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Багатоступеневі продажи: Практичні інструменти побудови відносин з клієнтами. "PRO RETAIL"

2016, 10 годин

Комплексний тренінг для відділу закупок: Математика переговорів; Переговори в стилі "win-win"; Практикум - переговорні поєдинки.

2016, 10 годин

Знання і навички

MS Office Adobe Photoshop HTML CSS Google Sheets Реклама Фотографія PR Водійські права кат. CE Кваліфікований менеджер по управлінню бізнес-процесами Спеціаліст по побудові збуту Бренд-менеджер Водій категорії А, В, С, С1 Менеджер проекту Журналістика Web-розробник Бізнес-консультант Фахівець у дверній галузі України

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Польська — початковий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Не маю шкідливих звичок, займаюся спортом.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: