Олександр
Шеф-кухар
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 46 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4354785
Досвід роботи
Шеф-кухар
з 01.2019 по 02.2022
(3 роки 1 місяць)
Голосіівська Печення, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Концепція. Відкриття закладу. Розробка меню. Закупка продуктів та інвентарю. Приготування різноманітних страв у печі та на мангалі
Старшій кухар
з 11.2017 по 01.2018
(2 місяці)
ГПУ, Київ (Охорона, безпека, оборона)
Організація роботи м'ясного цеху
Шеф-кухар
з 09.2017 по 11.2017
(2 місяці)
Ресторація Staruj Lviv, Svebodzin (Польща) (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторації з нуля. Повний спектр обов'язків шеф-кухаря
Шеф-кухар
з 03.2015 по 04.2017
(2 роки 1 місяць)
Ресторація "Софія", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація фуршетів та банкетів
Кухар в сім'ї,та при офісі компанії
з 08.2013 по 03.2015
(1 рік 7 місяців)
Ефі-Транс, Київ (Транспорт, логістика)
Розробка меню,закупівля продуктів, приготування страв для працівників офісу і членів родини керівників компанії
Кухар - дієтолог
з 05.2009 по 04.2013
(3 роки 11 місяців)
Ноу Хау Мед, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)
Розробка індивідуального меню по картах для кожного клієнта клініки, приготування, консультування
Шеф-кухар
з 06.2008 по 01.2009
(7 місяців)
Кухар у родині, Київ (Сільське господарство, агробізнес)
Розробка індивідуального меню. Закупівля продуктів. Приготування різноманітних страв для сім'ї та гостей. Стажування з шеф-кухарями з Англії та Німеччини
Кухар при офісі компанії
з 07.2007 по 05.2008
(10 місяців)
Анжіо, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)
Розробка меню, закупівля продуктів, приготування
Кухар при офісі компанії
з 02.2005 по 11.2006
(1 рік 9 місяців)
Будова Центр, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)
Розробка меню. Закупівля продуктів. Приготування різноманітних домашніх страв
Кухар майстер - тепана
з 04.2003 по 03.2004
(11 місяців)
Р-н "Якіторія", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Підготовка інгредієнтів.Приготування 40 страв японської кухні на тепані
Освіта
ВКУ 1 при КДТЭУ
Кухар 4 розряду, Київ
Середня спеціальна, з 1996 по 1998 (2 роки)
Вчився в спец групі з поглибленим вивченням кулінарного мистецтва
Додаткова освіта та сертифікати
Вище кулінарне учілище
1998 рік. 6 місяців. 5 разряд кухаря
Знання і навички
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — вільно
- Польська — початковий
- Англійська — початковий
Додаткова інформація
Стаж 26 років. Дієтологія. Вегетаріанство. Дитяче.Спортивне харчування. Кухні світу. Готую самостійно сніданки, ланчі, вечері. Мангал меню. Також організовую кейтерінг з доставкою чи виїзний. Всім добра і процвітання
Інші резюме цього кандидата
Схожі кандидати
Шеф-повар
40000 грн, Київ
Су-шеф
Київ
Пиццайоло, бренд-шеф (пицца)
45000 грн, Київ, Дистанційно
Шеф-кухар в сім'ю
Київ, Одеса
Шеф-повар
50000 грн, Київ
Шеф-кухар, в сімʼю, керівник ресторану
60000 грн, Київ, Івано-Франківськ
,
ще 5 міст