Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Олександр

Шеф-кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 01.2019 по 02.2022 (3 роки 1 місяць)
Голосіівська Печення, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Концепція. Відкриття закладу. Розробка меню. Закупка продуктів та інвентарю. Приготування різноманітних страв у печі та на мангалі

Старшій кухар

з 11.2017 по 01.2018 (2 місяці)
ГПУ, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Організація роботи м'ясного цеху

Шеф-кухар

з 09.2017 по 11.2017 (2 місяці)
Ресторація Staruj Lviv, Svebodzin (Польща) (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторації з нуля. Повний спектр обов'язків шеф-кухаря

Шеф-кухар

з 03.2015 по 04.2017 (2 роки 1 місяць)
Ресторація "Софія", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація фуршетів та банкетів

Кухар в сім'ї,та при офісі компанії

з 08.2013 по 03.2015 (1 рік 7 місяців)
Ефі-Транс, Київ (Транспорт, логістика)

Розробка меню,закупівля продуктів, приготування страв для працівників офісу і членів родини керівників компанії

Кухар - дієтолог

з 05.2009 по 04.2013 (3 роки 11 місяців)
Ноу Хау Мед, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Розробка індивідуального меню по картах для кожного клієнта клініки, приготування, консультування

Шеф-кухар

з 06.2008 по 01.2009 (7 місяців)
Кухар у родині, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Розробка індивідуального меню. Закупівля продуктів. Приготування різноманітних страв для сім'ї та гостей. Стажування з шеф-кухарями з Англії та Німеччини

Кухар при офісі компанії

з 07.2007 по 05.2008 (10 місяців)
Анжіо, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка меню, закупівля продуктів, приготування

Кухар при офісі компанії

з 02.2005 по 11.2006 (1 рік 9 місяців)
Будова Центр, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка меню. Закупівля продуктів. Приготування різноманітних домашніх страв

Кухар майстер - тепана

з 04.2003 по 03.2004 (11 місяців)
Р-н "Якіторія", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка інгредієнтів.Приготування 40 страв японської кухні на тепані

Освіта

ВКУ 1 при КДТЭУ

Кухар 4 розряду, Київ
Середня спеціальна, з 1996 по 1998 (2 роки)

Вчився в спец групі з поглибленим вивченням кулінарного мистецтва

Додаткова освіта та сертифікати

Вище кулінарне учілище

1998 рік. 6 місяців. 5 разряд кухаря

Знання і навички

Приготування гарячих страв Приготування холодних страв

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Польська — початковий
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Стаж 26 років. Дієтологія. Вегетаріанство. Дитяче.Спортивне харчування. Кухні світу. Готую самостійно сніданки, ланчі, вечері. Мангал меню. Також організовую кейтерінг з доставкою чи виїзний. Всім добра і процвітання

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Шеф-повар
40000 грн, Київ

Су-шеф
Київ

Пиццайоло, бренд-шеф (пицца)
45000 грн, Київ, Дистанційно

Шеф-кухар в сім'ю
Київ, Одеса

Шеф-повар
50000 грн, Київ

Шеф-кухар, в сімʼю, керівник ресторану
60000 грн, Київ, Івано-Франківськ , ще 5 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: