Резюме від 9 травня 2024

Лілія

Шеф-повар, 50 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 10.2023 по 03.2024 (5 місяців)
BeerGen, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Відкритя закладу з нуля.
2.Розробка меню та складання технологічних карт.
3. Робота з Choice, Poster.
4. Набор персоналу та їх навчання.
5.Контроль роботи закріплених процесів кухні.
6.Контроль якості і термінів приготування страв згідно з технологічних карт.
7.Підготовка заявок на закупівлю продуктів.
8.Робота з постачальниками .
9.Контроль чистоти.
10.Організація та постійний контроль за технологією приготування страв.
11.Складання заявок на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати, забезпечення їх своєчасного отримання, контроль строків, асортименту, кількість та якість їх надходження та реалізації.
12.Складання графіків виходу кухарів на роботу.
13.Інвентаризація.

Су-шеф

з 03.2019 по 08.2023 (4 роки 5 місяців)
Very Well Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Контроль роботи закріплених процесів кухні.
2.Контроль якості і термінів приготування страв згідно з технологічних карт.
3.Декор готових страв.
4.Підготовка заявок на закупівлю продуктів.
5.Контроль чистоти.
6.Організація та постійний контроль за технологією приготування страв.
7.Кулінарне керівництво командою кухарів, надання необхідної підтримки та навчання.
8.Складання заявок на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати, забезпечення їх своєчасного отримання, контроль строків, асортименту, кількість та якість їх надходження та реалізації.
9.Складання графіків виходу кухарів на роботу.
10.Участь в переобліках та інвентаризаціях.

Кухар

з 11.2017 по 03.2019 (1 рік 4 місяці)
Very Well Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Приготування страв по стандартам
2.Раціональне управління запасами
3. Забезпечення правильної форми подачі страв
4.Зберігання кухонних приборів у належному стані
5. Дотримання норм чистоти на робочому місці

Кухар

з 02.2017 по 08.2017 (6 місяців)
Кафе Евразія, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Приготування страв по стандартам
2.Раціональне управління запасами
3. Забезпечення правильної форми подачі страв
4.Зберігання кухонних приборів у належному стані
5. Дотримання норм чистоти на робочому місці

Освіта

Кропивницький фаховий колежд харчування та торгівлі

Технік -технолог харчової продукції, Кропивницький
Незакінчена вища, з 2013 по 2017 (4 роки)

Знання і навички

Стресостійкість Здатність до навчання Приготування гарячих страв Приготування холодних страв Європейська кухня Українська кухня Комунікабельність Італійська кухня Пунктуальність Готування суші Готування фаст-фуду Готування на мангалі Пакування готової продукції Випікання Розробка меню Складання технологічних карт R-Keeper Кондитерська справа

Додаткова інформація

Трудолюбиво, добра, порядна,чесна, цілеспрямована.Полюбляю порядок,спокій, знаходжу вихід із різних ситуацій, не втрачаю контроль над ситуацією та власними емоціями. Готовність вчитись та набувати нових знаній та професій. Бажання розвитку та працювати на результат.

Схожі кандидати

Су-шеф
30000 грн, Київ

Шеф-повар
Київ

Шеф-кухар
30000 грн, Київ

Шеф-кухар
35000 грн, Київ

Бренд-шеф
Київ, Вінниця , ще 8 міст

Шеф-повар
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: