Резюме від 11 червня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4436514

Перекладач, викладач польської мови, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Викладач польської мови

з 10.2011 по нині (12 років 8 місяців)
Освіта, наука

Корпоративні лекції з польської мови, для молоді, дорослих та працівників фірм. Заняття польської мови ОНЛАЙН. Консультації та Підготовка до вступу у польський ВУЗ.

Освіта

UMCS

Filologia Polska z uprawnieniami tłumacza polsko-ukraińskiego, Lublin
Вища, з 2012 по 2017 (5 років)

Викладач/Перекладач польської мови

Додаткова освіта та сертифікати

Panstwowy Certyfikat Znajomosci Jezyka Polskigo jako Obcego

2015 B1

Panstwowy Certyfikat Znajomosci Jezyka Polskigo jako Obcego

2017 B2

Panstwowy Certyfikat Znajomosci Jezyka Polskigo jako Obcego

2019 C2

Знання і навички

Онлайн-викладання Репетиторство Проведення індивідуальних занять Творчий підхід Проведення групових занять MS Office MS Word Користувач ПК Google Meet Грамотна усна та письмова мова Організаторські здібності Доброзичливість Впевненість Ініціативність Проведення зустрічей в Zoom MS PowerPoint Користувач Internet Інтерактивний метод навчання Дисциплінованість MS Excel Усний переклад Письмовий переклад Комунікабельність Trados SmartCAT CAT tools MemoQ WordPress Технічний переклад Синхронний переклад Послідовний переклад Уважність Ведення CRM Паралельний переклад Пунктуальність Художній переклад Неконфліктність Переклад проєктної документації

Знання мов

  • Польська — вільно
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Маю багаторічний досвід, як усний та письмовий перекладач з польської на українську, з української на польську. Переклад (семінарів, виставок, бізнес зустрічей), також(сммконтект, інетсайти, каталоги). Досвід у викладанні польської мови, для молоді, та дорослих. Проведення корпоративних лекції для працівників фірм. Заняття польської мови ОНЛАЙН. Підготовка до вступу у польський ВУЗ. Консультації по ВНЖ в Польщу. По відкритті, релокації, розвитку бизнесу в Польші. Маю досвід як акаунт менеджер зі знаням польської! Є досвід розвитку та співпрації з маркет плейсами Allegro, Empik, мережами DIY, Castorama, OBI, PSB Mrówka. Співпраця тільки ОНЛАЙН! Розгляну пропозиції співпраці, ТІЛЬКИ з адекватною, а бажано еуропейською ЗП. В продажах, досвіду нема!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: