- PRO
Сергій
Шеф-кухар (відкриття закладів громадського харчування)
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 36 років
- Місто проживання:
- Тернопіль
- Готовий працювати:
- Житомир, Івано-Франківськ, Київ, Луцьк, Львів, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4525424/
Досвід роботи
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню
з 01.2007 по нині
(18 років 7 місяців)
Restaurant consulting, Тернополь (Відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню)
Відкриття закладів громадського харчування та Корекція діючого меню
Освіта
ТНТУ імені Пулюя
Харчовий, Тернополь
Вища, з 2009 по 2013 (3 роки 9 місяців)
ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі
Харчовий, Тернополь
Середня спеціальна, з 2007 по 2009 (1 рік 9 місяців)
ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі
Харчовий, Тернополь
Середня спеціальна, з 2004 по 2007 (2 роки 9 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini
2016
Знання і навички
- Професійна розробка меню , корекція діючого , підбір обладнання
- Відкриття закладів громадського харчування з нуля по Україні
Додаткова інформація
Консалтинг (відкриття закладів громадського харчування з нуля)
•Запуск, перезапуск закладів громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фастфуд, готель і т.п.) з "0";
• Планування кухні і процесів;
• Розробка та запуск доставки
• Пошук належного обладнання;
• Пошук і надання сировинної бази;
• Підбір та навчання персоналу (обгов.індевідуально;
• Аналіз підприємства;
• Технологія приготування; розробка, прописання, впровадження;
• Розробка різних меню, і сезонних пропозицій.
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)
про себе:
ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ ,
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ (СТРАВА ВІД ШЕФА),
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ "ВІВСЯНКА,СЕР!"
АВТОР КУЛІНАРНИХ СТАТЕЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ГЛЯНЦЕВОГО ЖУРНАЛУ CITI LIFE.
Я діючий шеф-кухар,з 2011 року Член Асоціації Шеф-Кухарів України.Мав досвід роботи у місті Києві з 2008 по 2014 рік ,де мав можливість працювати з відомими шеф-кухарями світу та України у різних закладах з різною кухнею для прикладу:Китайська,французька,Італійська японська українська ,також я працюю у стилі фюжин .
У 2015-му створив спільно з телеканалом "ІНТБ" свою авторську програму "СТРАВА ВІД ШЕФА",також я веду кулінарну рубрику у журналі "CITI LIFE".
з 2015 засновник консалтингової компанії "Restaurant Consulting"
У 2020-му створив спільно з телеканалом "Тернопіль1" кулінарно-пізнавальну програму для всієї сім'ї "ВІВСЯНКА,СЕР!" Яку можна переглянути у фейсбук - [
Або You tube https://m.youtube.com/playlist?list=PLPfxSTsKnue4zbBtUqhVmjkhOCc9TxbIf
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini
Якщо Вас зацікавила інформація щодо інформації яку ви прочитали вище дзвоніть
[
Інші резюме цього кандидата
- PRO
Житомир, Івано-Франківськ, ще 8 міст
Вища освіта · Повна зайнятість, неповна зайнятість
- Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню, Restaurant consulting, 18 років 7 місяців
- PRO
Розглядає посади: Шеф-кухар (запуск закладу громадського харчування з нуля, корекція меню), Менеджер з продажу
Івано-Франківськ, Львів, ще 6 міст
Вища освіта · Повна зайнятість
- Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню, Restaurant consulting, 18 років 7 місяців
- PRO
Івано-Франківськ, Луцьк, ще 5 міст
Вища освіта · Повна зайнятість
- Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню, Restaurant consulting, 18 років 7 місяців
- PRO
Івано-Франківськ, Київ, ще 8 міст
Вища освіта · Повна зайнятість, неповна зайнятість
- Розробник меню, Restaurant consulting, 18 років 7 місяців
Схожі кандидати
-
Project manager із запуску нових закладів, проєктів
Київ -
Зав. вироб-ом, складом, базою, ревізор, харч. технолог, особистий кухар
Рівне -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Дніпро, Київ , ще 7 міст -
Шеф-кухар
Київ, Львів , ще 3 міста -
Кухар
Чернівці, Чернівці (Вінницька обл.)