Резюме от 29 ноября 2017 PRO

Головайчук Сергій

Бренд шеф-кухар, технолог

Полная занятость, неполная занятость, удаленная работа.

Дата рождения:
11 января 1987 (30 лет)
Город:
Тернополь
Готов переехать в:
Ивано-Франковск, Луцк, Львов, Ровно, Хмельницкий, Черновцы


Контактная информация

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Опыт работы

Розробник меню

с 01.2007 по наст. время (10 лет 11 месяцев)
Restaurant consulting, Тернополь (Відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню)

Відкриття закладів громадського харчування з нуля, підбір обладнання, проектування кухні, навчання персоналу, корекція діючого меню.Тренінги для працівників


Образование

Курси підвищення кваліфікації у м. Ченстохова (Польща)

Харчовий, Ченстохова

Высшее, с 11.2016 по 12.2016 (1 месяц)

Курси підвищення кваліфікації в одного з кращих кухарів Європи,власника закладів у Польщі та Італії Даріо Тодешіні

ТНТУ імені Пулюя

Харчовий, Тернополь

Высшее, с 09.2009 по 06.2013 (3 года 9 месяцев)

Інженер-Технолог . Консервування плодів та овочів

ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі

Харчовий, Тернополь

Среднее специальное, с 09.2007 по 06.2009 (1 год 9 месяцев)

Технік-технолог макаронних та кондитерських виробів і харчоконцентратів

ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі

Харчовий, Тернополь

Среднее специальное, с 09.2004 по 06.2007 (2 года 9 месяцев)

Кухар-кондитер ,пекар-тістороб 5 розряду


Дополнительное образование

  • Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini (2016)

Профессиональные навыки

  • Професійна розробка меню , корекція діючого , підбір обладнання (3 года опыта)
    Эксперт, использую в настоящее время.

Знание языков

  • Украинский — эксперт

Дополнительная информация

Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)

Професійна розробка нового та корекція діючого меню для вашого закладу,(підбір обладнання,проектування кухні,підбір та розробка креативного меню на будь-який смак ,з допомогою якого Ви зможете заробляти більше,навчання персоналу ) ,
Тренінги для кухарів та людей які хочуть дізнатися про тонкощі приготування більше і підвищити свій кулінарний рівень(теорія + практика)
майстер-класи по приготуванню відомих страв світу .

Якщо ви хочете відсвяткувати яскраву подію у вашому житті у нас є-Виїзний фуршет.

про себе:
ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН КИЇВСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ,
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ (СТРАВА ВІД ШЕФА),
АВТОР КУЛІНАРНИХ СТАТЕЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ГЛЯНЦЕВОГО ЖУРНАЛУ CITI LIFE.

Я діючий шеф-кухар,з 2011 року Член Київської Асоціації Шеф-Кухарів.Мав досвід роботи у місті Києві з 2008 по 2014 рік ,де мав можливість працювати з відомими шеф-кухарями світу та України у різних закладах з різною кухнею для прикладу Китайська,французька,Італійська японська українська ,також я працюю у стилі фюжин .
З 2015 створив спільно з телеканалом ІНТБ свою авторську програму СТРАВА ВІД ШЕФА,також я веду кулінарну рубрику у журналі CITI LIFE.
з 2015 займаюсь професійною розробкою меню для закладів громадського харчування,мав можливість розробляти меню для закладів Ужгорода,Львова,Рівного,Хмельницького,Тернополя та Тернопільської області.
Також займаюсь корекцією діючого меню добавляючи до нього смачні цікавинки .
Ще для всіх бажаючих ми проводимо майстер-класи по приготуванню відомих страв світу,кулінарні тренінги та займаємось виїзними фуршетами.
Якщо Вас зацікавила інформація щодо інформації яку ви прочитали вище дзвоніть
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)


Сохранить в отклики Уже в откликах

Похожие резюме

Все похожие резюме

Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: