Резюме від 13 грудня 2018 PRO

Головайчук Сергій

Бренд шеф-кухар, технолог

Повна зайнятість, неповна зайнятість, дистанційна робота.

Вік:
31 рік
Місто:
Тернопіль
Готовий до переїзду в:
Житомир, Івано-Франківськ, Луцьк, Львів, Миколаїв (Миколаївська обл.), Одеса, Рівне, Хмельницький, Чернівці (Чернівецька обл.)

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Розробник меню

з 01.2007 по нині (11 років 11 місяців)
Restaurant consulting, Тернополь (Відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню)

Відкриття закладів громадського харчування з нуля, підбір обладнання, проектування кухні, навчання персоналу, корекція діючого меню.Тренінги для працівників


Освіта

Курси підвищення кваліфікації у м. Ченстохова (Польща)

Харчовий, Ченстохова
Вища, з 11.2016 по 12.2016 (1 місяць)

Курси підвищення кваліфікації в одного з кращих кухарів Європи,власника закладів у Польщі та Італії Даріо Тодешіні

ТНТУ імені Пулюя

Харчовий, Тернополь
Вища, з 09.2009 по 06.2013 (3 роки 9 місяців)

Інженер-Технолог . Консервування плодів та овочів

ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі

Харчовий, Тернополь
Середня спеціальна, з 09.2007 по 06.2009 (1 рік 9 місяців)

Технік-технолог макаронних та кондитерських виробів і харчоконцентратів

ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі

Харчовий, Тернополь
Середня спеціальна, з 09.2004 по 06.2007 (2 роки 9 місяців)

Кухар-кондитер ,пекар-тістороб 5 розряду


Додаткова освіта

Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini (2016)


Професійні та інші навички

  • Навички роботи з комп’ютером
    https://youtu.be/vYYPnI4wRW0
    https://youtu.be/0Rx3aMA56B0
    Відео з моєю участю
  • Професійна розробка меню , корекція діючого , підбір обладнання (3 роки досвіду)
    Просунутий, використовую в даний час.

Знання мов

Українська — вільно


Додаткова інформація

• Консалтинг
• Запуск, перезапуск громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фастфуд, готель і т.п.) з "0";
• Планування кухні і процесів;
• Розробка та запуск доставки
• Пошук належного обладнання;
• Пошук і надання сировинної бази;
• Підбір та навчання персоналу (обгов.індевідуально;
• Аналіз підприємства;
• Технологія приготування; розробка, прописання, впровадження;
• Розробка різних меню, і сезонних пропозицій.
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)

Професійна розробка нового та корекція діючого меню для вашого закладу,(підбір обладнання,проектування кухні,підбір та розробка креативного меню на будь-який смак ,з допомогою якого Ви зможете заробляти більше,навчання персоналу ) ,
Тренінги для кухарів та людей які хочуть дізнатися про тонкощі приготування більше і підвищити свій кулінарний рівень(теорія + практика)
майстер-класи по приготуванню відомих страв світу .

Якщо ви хочете відсвяткувати яскраву подію у вашому житті у нас є-Виїзний фуршет.

про себе:
ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ,
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ (СТРАВА ВІД ШЕФА),
АВТОР КУЛІНАРНИХ СТАТЕЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ГЛЯНЦЕВОГО ЖУРНАЛУ CITI LIFE.

Я діючий шеф-кухар.Мав досвід роботи у місті Києві з 2008 по 2014 рік ,де мав можливість працювати з відомими шеф-кухарями світу та України у різних закладах з різною кухнею для прикладу Китайська,французька,Італійська японська українська ,також я працюю у стилі фюжин .
З 2015 створив спільно з телеканалом ІНТБ свою авторську програму СТРАВА ВІД ШЕФА,також я веду кулінарну рубрику у журналі CITI LIFE.
з 2015 займаюсь професійною розробкою меню для закладів громадського харчування,мав можливість розробляти меню для закладів Ужгорода,Львова,Рівного,Хмельницького,Тернополя та Тернопільської області.
Також займаюсь корекцією діючого меню добавляючи до нього смачні цікавинки .
Ще для всіх бажаючих ми проводимо майстер-класи по приготуванню відомих страв світу,кулінарні тренінги та займаємось виїзними фуршетами.
Якщо Вас зацікавила інформація щодо інформації яку ви прочитали вище дзвоніть
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: