Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 лютого 2024 PRO

Сергій

Бренд шеф-кухар, технолог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ, Київ, Луцьк, Львів, Одеса, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Розробник меню

з 01.2007 по нині (17 років 2 місяці)
Restaurant consulting, Тернополь (Відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню)

Відкриття закладів громадського харчування з нуля, підбір обладнання, проектування кухні, навчання персоналу, корекція діючого меню.Тренінги для працівників

Освіта

Курси підвищення кваліфікації у м. Ченстохова (Польща)

Харчовий, Ченстохова
Вища, з 2016 по 2016 (1 місяць)

Курси підвищення кваліфікації в одного з кращих кухарів Європи,власника закладів у Польщі та Італії Даріо Тодешіні

ТНТУ імені Пулюя

Харчовий, Тернополь
Вища, з 2009 по 2013 (3 роки 9 місяців)

Інженер-Технолог . Консервування плодів та овочів

ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі

Харчовий, Тернополь
Середня спеціальна, з 2007 по 2009 (1 рік 9 місяців)

Технік-технолог макаронних та кондитерських виробів і харчоконцентратів

ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі

Харчовий, Тернополь
Середня спеціальна, з 2004 по 2007 (2 роки 9 місяців)

Кухар-кондитер ,пекар-тістороб 5 розряду

Додаткова освіта та сертифікати

Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini

2016

Знання і навички

Професійна розробка меню , корекція діючого , підбір обладнання Відкриття закладів громадського харчування з нуля по Україні

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Консалтинг (відкриття закладів громадського харчування з нуля)
•Запуск, перезапуск закладів громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фастфуд, готель і т.п.) з "0";
• Планування кухні і процесів;
• Розробка та запуск доставки
• Пошук належного обладнання;
• Пошук і надання сировинної бази;
• Підбір та навчання персоналу (обгов.індевідуально;
• Аналіз підприємства;
• Технологія приготування; розробка, прописання, впровадження;
• Розробка різних меню, і сезонних пропозицій.
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)

про себе:
ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ ,
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ (СТРАВА ВІД ШЕФА),
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ "ВІВСЯНКА,СЕР!"
АВТОР КУЛІНАРНИХ СТАТЕЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ГЛЯНЦЕВОГО ЖУРНАЛУ CITI LIFE.

Я діючий шеф-кухар,з 2011 року Член Асоціації Шеф-Кухарів України.Мав досвід роботи у місті Києві з 2008 по 2014 рік ,де мав можливість працювати з відомими шеф-кухарями світу та України у різних закладах з різною кухнею для прикладу:Китайська,французька,Італійська японська українська ,також я працюю у стилі фюжин .
У 2015-му створив спільно з телеканалом "ІНТБ" свою авторську програму "СТРАВА ВІД ШЕФА",також я веду кулінарну рубрику у журналі "CITI LIFE".
з 2015 засновник консалтингової компанії "Restaurant Consulting"
У 2020-му створив спільно з телеканалом "Тернопіль1" кулінарно-пізнавальну програму для всієї сім'ї "ВІВСЯНКА,СЕР!" Яку можна переглянути у фейсбук - [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Або You tube https://m.youtube.com/playlist?list=PLPfxSTsKnue4zbBtUqhVmjkhOCc9TxbIf
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini

Якщо Вас зацікавила інформація щодо інформації яку ви прочитали вище дзвоніть
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: