Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4543338

Медичний редактор, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Медичний редактор

з 10.2009 по нині (14 років 7 місяців)
Компанія - засновник низки видань для лікарів-практиків

До 2019 р. - обов'язки медичного редактора журналів "Дитячий лікар", "Раціональна фармакотерапія", "Гострі та невідкладні стани". З 2019 р. - обов'язки медичного редактора журналу "НейроNEWS: психоневрологія та нейропсихіатрія" та тематичних номерів "Неврологія, Психіатрія, Психотерапія" газети "Здоров'я України". Редагування статей медичної та фармакологічної тематики, переклади з англійської мови, написання реферативних оглядів, пошук літератури

Медичний редактор

з 02.2002 по 03.2009 (7 років 1 місяць)
МедіаМедикалКреатив, Київ (Видання матеріалів медичної та фармацевтичної тематики; розробка та видання рекламних матеріалів для фармкомпаній; видання періодичного журналу)

Обов'язки медичного редактора, копірайтера, літературного редактора та коректора

Асистент кафедри загальної та молекулярної генетики

з 06.1991 по 02.2002 (10 років 8 місяців)
Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Київ (Вищий навчальний заклад, викладацька та науково-дослідницька робота)

Обов'язки асистента кафедри: наукова робота (дослідження хроматину евкаріотів), участь у науково-господарських проєктах, педагогічна діяльність (проведення занять з курсів, що викладалися на кафедрі загальної та молекулярної генетики)

Освіта

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Біологічний, загальна та молекулярна генетика, Київ
Вища, з 1982 по 1987 (5 років)

Закінчила університет з відзнакою, вступила до аспірантури на кафедру загальної та молекулярної генетики, після закінчення 1991 р. прийнята на посаду асистента кафедри, працювала до 2002 р.

Знання і навички

Впевненість Редагування текстів медичної та фармацевтичної тематики Переклад з англійської текстів медичної та фарм. тематики Пошук літератури,створення реферативних оглядів на мед. тематику

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — просунутий

Рекомендації

Ткаченко Наталія Іллівна

Ткаченко Наталія Іллівна

Шеф-редактор журналів "Раціональна фармакотерапія", "Дитячий лікар", Видавничий дім "Здоров'я України"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Багато підготованих мною матеріалів є в номерах журналу "НейроNEWS" (https://neuronews.com.ua/) та спеціалізованих номерах газети "Здоров'я України" - «Неврологія. Психіатрія. Психотерапія» (https://health-ua.com/newspaper/tn_nevro_psiholigiya_psihoteraoiya) і «Кардіологія, Ревматологія, Кардіохірургія» (https://health-ua.com/newspaper/tn_kardio_revmato_kardiohirurgiya) за останні три роки. Вважаю, що редактор, зокрема (а може й особливо) медичний - та професія, де вік, а отже й набутий досвід, є безумовною перевагою. Тим більше, що я взагалі сумніваюся, що колись "вийду на пенсію" в повному розумінні - занадто люблю свою справу. Експертом у знанні англійської можу назвати себе у тому, що стосується письмових перекладів текстів медичної та фармацевтичної тематики, пошуку необхідної англомовної літератури.
Ще трохи інформації про себе: вдова з 2014 року, маю розумницю дочку (19 років, третій курс КНУ імені Тараса Шевченка), і це не дає сумувати та опускати руки в будь-яких ситуаціях. Люблю прогулянки пішки, якісне кіно, музику та літературу. Дуже люблю свою роботу, в якій є місце творчості, а з віком лише множиться дорогоцінний досвід)))

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: