Резюме від 18 лютого 2018

Юля

Мерчендайзер, 4 200 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Екологічний коледж ЛНАУ

Львів
Середня, з 2015 по 2019 (3 роки 4 місяці)

Зелене будівництво і садово-паркове господарство у цій спеціальності техніки дизайну – займаються розробкою проектів озеленення присадибних ділянок, міських територій, квітників, підбором асортименту дерево-чагарникових та квіткових рослин, рлзробкою проектів озеленення інтерєрів громадських та житлових приміщень, розробляють проекти озеленення офісів та зимових садів з їх реальним вровадженням.

Додаткова інформація

Закінчила також художню школу, де навчалась 6 років і прицьому вигравала конкурсу, доказом цього є багато дипломів і грамот, які маю і свідоцтво про закінчення художньої школи на відмінно.Люблю малювати графікою тому, що люблю чіткість, а іменно чіткість в лініях.Дуже добре знаходжу спільну мову з малими дітьми, також мала іти на вчительку але так як закінчила художню школу хотіла продовжити в цьому ж напрямку.Цілеспрямована, швидко навчаюсь, відповідальна, чистолюбна, стресостійка.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: