Резюме від 29 вересня 2021 PRO

Денис

Су-шеф, старший смены, повар горячего процесса

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф, координатор, повар раздачи, Хоспер, повар горячего процесса.

з 03.2007 по нині (17 років 2 місяці)
Различные рестораны и кафе (Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы), Киев, Москва (Готельно-ресторанний бізнес)

Самостійне приготування фірмових страв закладу;

Володіння технологіями швидкого приготування страв, сервірування столів;

Вміння визначати вподобання постійних гостей і підлаштовуватись під них;

Володіння поварськими навичками (знання мір, вміння швидко визначати потрібну кількість продуктів, спецій, рідини, температурних режимів тощо);

Знання санітарно-гігієнічних норм у місцях громадського харчування;

Вміння розподілити і координувати роботу персоналу;

Складання сезонного, бенкетного меню, спеціальних пропозицій;

Вміння розбиратися у якості та свіжості продуктів;

Навички ефективного розподілу ресурсів ресторану

Освіта

ЛНУ имени Тараса Шевченка Луганск.

Інститут економіки та бізнесу, Луганск
Вища, з 2005 по 2008 (2 роки 10 місяців)

Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування

Рубіжанський індустріально-педагогічний технікум

Технолог харчової промисловості, Рубежное
Середня спеціальна, з 2003 по 2005 (1 рік 8 місяців)

ПТУ 11

Повар-кондитер, Рубежное
Середня спеціальна, з 2000 по 2003 (2 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

теплове, холодильне обладнання, пароконвектомат Rational, марміт, мангал, піч на дровах, JOSPER, сувід, вакуумне обладнання, термомікс, блендер, обладнання для виготовлення пасти тощо

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: