Резюме від 2 травня 2024 PRO

Христина

Адміністратор, менеджер, 28 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 04.2021 по нині (3 роки 1 місяць)
Ресторан «Атляс», Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч відвідувачів, керування резерваціями. Підтримання комфорту та приємної атмосфери в закладі, вирішення конфліктних ситуацій. Управління персоналом: навчання нових працівників, складання графіків роботи, мотивація працівників, контроль робочого процессу, проведення зборів, та генеральних прибирань. Робота з документацією, звіти, відомості, інвернтаризації. Контроль за чистотою відповіднодо встановлених стандартів. Підготовка до зміни, знання касової дисципліни. Взаємодія з усіма підрозділами ресторану: кухня, бар, мийка, бухгалтерія, для якісної роботи закладу. Контроль дотримання стандартів обслуговування. Організація роботи з постачальниками, робота з доставкою. Розробка «щоденника стажера» для майбутніх працівників, в який входить уся детальна інформація про заклад, розпис всіх страв та напоїв, а також порядок роботи в ресторані. Розробка чек листів для персоналу, бланків необізнаних для роботи.

Адміністратор - бармен

з 07.2020 по 02.2021 (7 місяців)
Marinad meat bar, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

В мої обов‘язки входило: Зустріч гостей ресторану, спілкування і з ними та допомага в усіх питаннях. Контроль за дотриманням чистоти в залі та всіх преміщень ресторану, контроль роботи всіх підрозділів ресторану. Координація роботи офіціантів та кухарів. Вирішення всіх конфліктних ситуацій, складання бенкетів та контроль їх обслуговування. Підбір, стажування та навчання персоналу. Участь в інвертаризаціях. Складання робочих графіків персоналу, робота з постачальниками. Робота з кіпером, касою, а також з касовим апаратом. Робота з доставкою, прийом замовлень та передача їх кур‘єрам. А також повна видача барної продукції.

Продавець-консультант

з 02.2020 по 04.2020 (2 місяці)
No taboo, Львів (Роздрібна торгівля)

Адміністратор

з 09.2019 по 02.2020 (5 місяців)
Рестобар "Тема", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

В мої обов'язки входили: Зустріч гостей ресторану, спілкування з гостями і допомога їм у всіх питаннях.
Координація роботи офіціантів, барменів.
Контроль за дотриманням стандартів обслуговування гостей, участь у розробці внутрішніх стандартів якості обслуговування.
Вирішення конфліктних ситуацій, складання бенкетів та організація їх обслуговування.
Участь у інвентаризаціях на барі ресторану і посуду.
Складання робочих графіків, прийом на роботу персоналу, та його навчання, проведення тренінгів по сервісу, історії алкоголю і т.д., контроль наявності продуктів і речей, необхідних для бару, замовлення і прийом товарів і продуктів, робота з кіпером та касовим апаратом.

Вокаліст

з 03.2019 по 06.2019 (3 місяці)
Арт Хол ресторан, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення атмосфери вечора, допомога з вибором пісень, знання топових плей листів та останніх музичних хітів

Офіціант

з 08.2018 по 03.2019 (7 місяців)
Рестобар "Тема", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки: підготування залу до початку роботи, зустріч гостей, допомога з вибором страв та напоїв, приймання замовлень, розрахунок, обслуговування бенкетів.
Іноді ще працювала на барі, то ж класичні коктейлі знаю, зможу приготувати смачну каву. Також в мої обов'язки входили: стажування нових офіціантів та робота з кіпером

Кухар

з 07.2018 по 08.2018 (1 місяць)
Бургер Клаб, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки: дотримання чистоти на кухні, приготування замовлень(їжі) для гостей закладу, дотримування усіх технологій і калькуляційних карт. Відповідальність за кожну видану страву. Замовлення продукції, та її закупівля.

Офіціант

з 06.2018 по 08.2018 (2 місяці)
Бургер Клаб, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки: дотримання чистоти у залі впродовж робочого дня, допомога з вибором замовлення, видача замовлень, розрахунок гостей та приготування кави.

Офіціан

з 02.2018 по 06.2018 (4 місяці)
Менестрель, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Підтримування чистоти залу, зустріч гостей, обслуговування столиків, допомога у виборі замовлення, розрахунок та обслуговування бенкетів.

Офіціант

з 09.2017 по 01.2018 (4 місяці)
Рестобар "Тема", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей в залі, подача і прийом замовлення, обслуговування бенкетів, Підтримування чистоти залу, столів. Надання гостям повної змістовної інформації при виборі страв та напоїв .

Офіціант

з 06.2017 по 09.2017 (3 місяці)
Козацька рада, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

ЛьвДУВС

Психологія, Львов
Вища, з 2017 по 2021 (4 роки)

Форма навчання: Заочне

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінги з офіціантської справи

2017, 2 місяці

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Привітна, відповідальна та комунікабельна дівчина. Завжди готова навчатись і вдосконалювати свої знання. Націлена на результат. Готова пропонувати нові ідеї. Легко знаходжу спільну мову із людьми. Вмію раціонально розпланувати свою роботу, щоб максимально бути продуктивною. Здатна тимчасово замінити бармена, касира та офіціанта, допомогти на кухні, якщо це необхідно. Знаю основи сервісу, та частково історію алкоголю. Створювала посібники по роботі закладу для нового персоналу, тому злегкістю зможу створювати такі ж і під інші заклади.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: