Резюме від 17 липня 2018 PRO

Лілія

Керівник, заступник керівника, адміністратор, менеджер, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Бровари

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник керівника

з 07.2003 по 07.2017 (14 років)
ТОВ "Донбасінновація", Донецк (роздрібна торгівля,)

робота з постачальниками (заключення договорів, замовлення товару, контроль якості та кількості замовленої продукції, інше); підбір персоналу; контроль якості обслуговування персоналом клієнтів; контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм підприємства; організація банкетів; вживання заходів щодо запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій та розгляд претензій, пов’язані з незадовільним обслуговуванням відвідувачів; ведення бухгалтерського обліку підприємства, принципи планування й оформлення приміщень, вітрин, організації реклами, виконання інших доручень директора.

Освіта

Донецький національний університет економіки та торгівлі ім. Михайла Туган- Барановського

Харчування, інженер – технолог ресторанного бізнесу, Донецк
Вища, з 2001 по 2008 (6 років 10 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК

Додаткова інформація

Володію програмою 1С, володію українською, російською мовами вільно, впевнений користувач ПК, заміжня, дитина 4,5 роки. Відповідальна, дисциплінована, добросовісна, старанно і принципово відношуся до виконання покладених на мене завдань, наполеглива, комунікабельна, вмію працювати у колективі. Швидко приймаю рішення у складних ситуаціях. Дисциплінарних стягнень не маю. До кримінальної чи адміністративної відповідальності не притягувалася. Швидко навчаюсь новому.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: