Резюме від 10 квітня 2024

Юрій

Бар-менеджер, старший бармен, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бар-менеджер

з 06.2019 по нині (4 роки 10 місяців)
ParBar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Барний консалтинг (організація процесів роботи бару), Інжиніринг меню (розробка меню, підбір продуктів та напоїв в асортимент бару), Формування команди (навчання бармнів, тренінги для офіціантів, дегустації та опрацювання коктейлів), Аналіз та контроль (побудова системи обліку та звітності бару) , аудит калькуляцій та технологічних карт)

Бар-менеджер

з 11.2018 по 05.2019 (6 місяців)
Le Gruyere, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка барного меню та винної карти. Робота з постачальниками. Навчання персоналу. Інвентаризація

Старший Бармен

з 06.2018 по 11.2018 (5 місяців)
PR Bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка бару до роботи, підтримання асортименту на барі, обслуговування та консультування гостей, приготування алкогольних та безалкогольних коктейлів, підтримання чистоти на барі, складання заявок, навчання персоналу, проведення ревізій, звіти щодо пересування продукції всередині закладу

Старший бармен

з 08.2017 по 06.2018 (10 місяців)
KartinaMaslom, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка бару до роботи, підтримання асортименту на барі, обслуговування та консультування гостей, приготування алкогольних та безалкогольних коктейлів, підтримання чистоти на барі, складання заявок, навчання персоналу, проведення ревізій, звіти з пересування продукції всередині закладу, розробка меню бару, складання калькуляційних з постачальниками

Старший бармен

з 05.2017 по 08.2017 (3 місяці)
Арт-завод Механика, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка бару до роботи, підтримка асортименту на барі, обслуговування та консультування гостей, приготування алкогольних та безалкогольних коктейлів, підтримання чистоти на барі, складання заявок, навчання персоналу, проведення переобліків, складання меню бару

Бармен

з 11.2015 по 05.2017 (1 рік 6 місяців)
Fabrika.bar, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка бару до роботи, підтримання асортименту на барі, обслуговування та консультування гостей, приготування алкогольних та безалкогольних коктейлів, підтримання чистоти на барі, складання заявок, навчання персоналу, проведення ревізій, звіти щодо пересування продукції всередині закладу, складання меню бару

Додаткова освіта та сертифікати

школа барменов "VIP" (бармен-миксолог)

2013

Знання і навички

MS Excel MS Word R-Keeper iiko Организация работы бара

Додаткова інформація

В поиске новой работы, рассмотрю такие вакансии: бар- менеджер, старший бармен, бармен)
Ищу - бар, ресторан, кофейню. Качественно и ответственно отношусь к делу. Могу организовать работу барас нуля, набрать и обучить сотрудников, разработать меню и автоматизировать учёт на баре, провести переговоры и сделать закупку товаров и инвентаря на баре, опыт работы 6 лет.
Ищу - интересный проект, новый опыт, достойную з/п, дружный коллектив.
Готов приступить к работе в ближайшее время, рассмотрю вакансии по г.Киеву.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: