Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 8 серпня 2023 PRO

Роман

Инженер-будівельник, бригадир, оздоблювальник, плиточник

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Майстер-оздоблювальник

з 11.2020 по нині (3 роки 5 місяців)
Приватна практика, Україна (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Оіційно отримав високе звання "МАЙСТЕР" в Національній Лігі Майстрів України https://ligamaistriv.com.ua/member/id219313/

Комплексний ремонт приміщень-плитка, сантехніка, електрика, шпаклівка, фарбуванн

з 10.2020 по нині (3 роки 6 місяців)
Приватна праця с замовниками, Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ремонт житлових, офісних та торгових
приміщень

Плиточник, бригадир

з 04.2019 по 10.2020 (1 рік 6 місяців)
NewСтрой (ген.підрядник мережі KFC в Україні), Україна (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Бригадир. Укладання плитки, контроль та посібник з усіх плиткових робіт усіх об'єктів ресторанної мережі KFC м. Харкова, Суми, Львова, Вінниці, Полтави.

Плиточник

з 03.2008 по 03.2018 (10 років)
АртБуд Инвест https://abi.kh.ua/, Харьков (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Обов'язки: якісно та швидко проводити укладання керамічної плитки, керамограніту, мозаїки, мармуру або натурального каменю використовуючи сучасні технології та виключно дотримуючись тех-процесу. Вміння складати, читати та використовувати креслення дизайн-проекту. Вміння користуватися будь-яким електро-інструментом, ручним та високоточним лазерним інструментом для виконання необхідних робіт.
Досягнення: укладання плитки будь-яких форматів (розмірів), складне укладання в будь-якій комбінації оздоблювальних матеріалів, складне підрізування будь-якої конфігурації, зарізування плитки під кут 45 градусів, вирізка в плитці отворів будь-яких розмірів, складне укладання плитки фігурного струйно-образивного різу. Виконувати супутні роботи: сантехніка, електрика, штукатурка, шпаклівка, фарбування, столярно-теслярські та монтажні роботи, зварювання.
Знання та практичний досвід з усіх видів оздоблювальних робіт.
Маю високу кваліфікацію професійного майстра.

Комплексний ремонт квартир та будинків, оздоблювальник, начальник об'єкта

з 03.1999 по 10.2008 (9 років 7 місяців)
Работа за кордоном: Parenti Renovation Enterprise (France), Париж, Ницца, Канны, Сан-Тропе, Монако, Милан, Штутгарт, Амстердам (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Особисто виконував роботи: штукатурка, шпаклівка, фарбування, електрика, сантехніка, монтаж гіпсокартонних конструкцій, укладання кахельної плитки, керамограніту, мозаїки, натурального каменю, мармуру, декоративні структурні італійські штукатурки, укладання різноманітних підлогових покриттів, електрика, сантехніка, встановлення вікон та дверей, шпалер.
Керівна діяльність: контроль якості робіт, контроль за дотриманням тех-процесу та тех-умов виконання робіт за проектом, контроль відповідності робіт архітектурному, технічному та дизайнерському проекту, підбір та доставка матеріалів, підбір персоналу. Одночасно обслуговував 3-8 об'єктів.

Техник-технолог

з 06.1992 по 08.1996 (4 роки 2 місяці)
Новокаховський электромашинобудівний завод, Нова Каховка (Машинобудування)

Технолог від управління головного технолога з цеху виробництва пересувних електростанцій (400-800 кіловат)

Электромонтер

з 01.1992 по 06.1992 (5 місяців)
Новокаховский электромашинобудівний завод, Нова Каховка (Машинобудування)

Встановлення, ремонт та догляд електро-обладнення

Освіта

професійно-технічне училище №16

Столяр-тесляр, Нова Каховка
Середня спеціальна, з 1993 по 1994 (1 рік)

столяр 4 розряда

Индустриальный университет

Технологии машиностроения, инженер, Херсон
Вища, з 1992 по 1997 (4 роки 6 місяців)

професійно-технічне училище №16

Зварювальник, Нова Каховка
Середня спеціальна, з 1990 по 1991 (1 рік)

Зварювальник 3 розряда

электро-механічний техникум

Електрообладнання житлових та промислових будівель та установок, технік-електрик, Нова Каховка
Середня спеціальна, з 1988 по 1992 (4 роки)

технік-электрик 5 розряда

Додаткова освіта та сертифікати

курси менеджера

1989, 9 месяцев

Знання і навички

MS Office MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet MS Outlook Сантехнічні роботи Обслуговування електромереж та електрообладнання SketchUp Плиточник, клінкер, натуральний камінь Внутрішнє оздоблення приміщень (у комплексі) Водій категорій A,B,C,D Монтаж утеплення, мокрий фасад, декоративна штукатурка Структурні декор-штукатурки інтер'єру (італійські техніки) Монтаж та встановлення міжкімнатних та вхідних дверей, вікон

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Французька — просунутий
  • Італійська — просунутий
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Моя сторінка на сайті Ліги Майстрів України - ligamaistriv.com.ua/member/id219313/
https://ligamaistriv.com.ua/master/
Мені 49 років. У світанку знань та досвіду. З дитинства (з 6 років) захоплений технікою, конструюванням та моделюванням. З великим бажанням та інтересом відвідував усі технічні гуртки. Активно займався спортом. У 20 років здав на кандидата у майстри спорту з легкої атлетики. Веду активний спосіб життя. До цих пір перебуваю у чудовій формі, підтягнутий, спортивної статури. Маю посвідчення водія категорій A-B-C-D. Стаж водія 30 років. Стаж у галузі будівництва, ремонту та обробки 29 років. Безпосередній досвід роботи із плиткою 19 років. Я дуже люблю свою роботу. Це моя творчість та натхнення. Постійно навчаюсь, поповнюю свої знання новими технологіями, методиками, майстер-класами.
Ще я маю освіти, крім середньої та вищої: технічне,-технікум- електрообладнання житлових і промислових будівель і установок (технік-електрик, енергетик); спеціальне, - училище-столяр-тесляр; спеціальне,- училище-зварювальник. Закінчив однорічні курси менеджера.
Маю досвід роботи в галузі ремонту та оздоблювання за кордоном - Нідерланди: Амстердам-1 рік, Стенвейк-6 місяців; Франція (9,5 років): Париж-1 рік, Ніцца-5 років, Канни та Сан-Тропе-1 рік; Монако-1,5 року; Італія: Мілан-1 рік; Німеччина: Штутгарт-Нагольд-8 місяців. Окрім російської та української вільно володію французькою та італійською мовою, англійською на рівні шкільного курсу. У Ніцці останні 3 роки працював виконробом, керівником об'єктів, одночасно виконуючи делікатні роботи з мозаїкою та плиткою.
Особисті якості: чесність, порядність, відповідальність, цілеспрямованість, пунктуальність, педантизм, обов'язковість, акуратність, комунікабельність, впевнена поведінка та адекватна оцінка обстановки та своїх дій, вміння ладити та керувати колективом. У житті та роботі я перфекціоніст, педант.
Життєві принципи: я не працюю з безвідповідальними людьми; час, це мій найцінніший ресурс і я ціную його і захищаю; я хочу максимально використати своє життя, тому вмію розставляти пріоритети; я не беру роботу за межами своєї галузі знань; якщо я присвячую себе чомусь, я приділяю цьому всю свою увагу на 100%; постійно намагаюся навчитися чогось, що можу застосувати у житті; завтра починається сьогодні,- цей принцип є абсолютно фундаментальним для мене і хоч би яке життя я планував у майбутньому, це життя будується з діями, які я починаю робити сьогодні.
Принципово намагаюся працювати виключно професійним дорогим інструментом відомих світових виробників.
Вимоги до місця роботи: я хочу щоб мене цінували на мою гідність і моя праця оплачувалася виключно з моїх особистих якостей, знань, досвіду та майстерності. Без шкідливих звичок.
Ще хочу додати, що мій компаньйон чи роботодавець буде більш ніж задоволений моєю співпрацею та захоче підписати довгостроковий контракт і на постійній основі. Я в цьому впевнений.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: